Trænere søges

Trænere søges til vores pigeungdom

Skrevet af: Gert Sørensen
27. oktober 2020

Vil du være med til at udvikle morgendagens stjerner og indgå i et spændende set-up i en af de traditionsrige klubber inden for pigeungdomsfodbold på Sjælland.

Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) søger både cheftrænere og assistenttrænere til vores U13 Liga 1 hold samt vores U12-1 hold.

Vores pigeelite hold spiller med i de bedste rækker på Sjælland og du vil således blive del af en af de absolut stærkeste pige/kvindeafdelinger på Sjælland, der tæller mange kvalificerede trænere, som sparrer med og udvikler hinanden.

U12:

Du vil derfor få ansvar for at U12 pigerne udvikles så de fra næste sommer kan indtræde i vores elitesetup med ansvar for at udvikle hele årgangen.

U13:

Du vil derfor få ansvar for at U13 pigerne udvikles så de fra næste sommer er klar til at spille 11 mands fodbold samt ansvarlig for at udvikle hele årgangen.

Talentudvikling skal naturligvis være i højsædet – således at pigerne får de nødvendige redskaber og mestrer de færdigheder, som der skal til for at de på lang sigt har muligheden for at kunne begå sig på det højeste niveau i Danmark.

Du:
Brænder for pigefodbold - Kan møde og motivere piger på deres niveau - Kan indgå i et set up i pige/kvindeafdelingen m. reference til den sports- og talentansvarlige - Kan arbejde tæt sammen med de øvrige trænere om bl.a. optræning m.m. har minimum B2 og gerne B licens i forhold til U13 jobbet

Vi:
Er en af de førende klubber inden for pige og kvindefodbold i landet - Har både bredde og elitefodbold på pigesiden

Er en stor klub med over 1000 medlemmer med et stort trænernetværk og klubliv

Har en klub hvis pigeafdeling er blandt de største under DBU Sjælland

Tilbyder trænergodtgørelse -
Tilbyder træningstøj -
Tilbyder videreuddannelse -
Tilbyder sparring m. andre trænere i pige-kvindeafdelingen.

Vi har opgraderet vores setup med ansættelsen af en Head of Coaching med stor erfaring fra udlandet og vi ønsker at udvikle pigefodbolden endnu mere og ser mange muligheder for et set-up, som kan blive blandt et af de stærkeste og derfor har vi også fysiske trænere samt fysioterapeut tilknyttet pigeungdoms holdene.

Er du interesseret, så er vi klubben med mulighederne.
skriv til sports- og talentansvarlig Gert Sørensen på mail: ges@fdc.dk