Velspillet kamp gav points på kontoen

Skrevet af: Christian Jørgensen
01. september 2019

En kamp i varmen i Roskilde KFUM endte uden vinder, da vi spillede 1-1. En kamp med fuldt tryk på duellerne, masser af nerve og til tider indianerbold var noget af det de fremmødte så fra begge hold.

Jeg vil starte med at påpege, at Roskilde KFUM er det bedste hold vi har mødt indtil videre. De har nogle rigtig dygtige spillere offensivt, som er svære at holde væk fra eget felt. Men igen viser vores drenge hamrende hårdt arbejde i alle 90+ minutter. De kom blæsende ud fra første fløjt, og pressede vores drenge max de første 10-12 min. I det tidsrum kom de også fortjent foran 1-0. Da det første lille kvarter var overstået og chok starten var rystet af os, åd vi os langsomt ind i kampen. Vi begyndte at lade bolden arbejde for os, og fik sat afleveringer sammen på KFUM’s banehalvdel uden dog for alvor at skabe 100% chancer. I det 40’minut fik Allan tilkæmpet sig et frispark lige udenfor KFUM’s felt da han blev brutalt nedlagt. Zeder omsatte det på fornemmeste vis med en følt højre pote uden for målmandens rækkevidde. En scoring der bestemt ikke var ufortjent.

I pausen snakker vi om, at der godt kunne være mere at hente med hjem, hvis vi fortsatte som vi spillede de sidste 30 min af halvlegen. 2.halvleg er som første halvleg en kamp med masser af fart i fødderne, og til tider en åben slagudveksling. Vores største chance, var da Allan kun lige kunne nå frem og få foden på en dyb aflevering i KFUM’s felt dog ikke nok til at sætte deres keeper på prøve. Palle måtte ud i noget af en redning på stregen, da han reddede et hovedstød tæt under mål med en stærk arm og en hjælpende overligger. Efter 85’min ca. blev vi “snydt” for et frispark lige udenfor feltet næsten identisk sted som i 1.halvleg. Dommeren vurderede, at det var en klar fordel, at bolden trillede videre ud til Allan der med en mand i ryggen, og på vej ud mod sidelinjen, skulle kunne skabe en chance, der var større end frisparket. Behøver næsten ikke skrive, at vi ikke var enige. Ej heller spillerne kunne finde fordelen som dommeren åbenbart så. Dette fik naturligvis en masse frustrerede spillere til at ytre sig, hvor vores anfører fik brokket sig til dobbelt gult. Noget Randrup naturligvis skal holde sig for go til, og ikke give dommeren muligheden for at udvise ham på det grundlag.

De sidste 5 min plus tillægstid (5 min) bliver for vores vedkommende ren overlevelse, og der bølger angreb mod vores bagkæde. Med hjælp fra overliggeren og redninger fra Palle, kommer vi derfra med et point, som set efter udvisningen er tilfredsstillende. Nu ser vi frem mod vores kamp i gryden på lørdag, når Allerød kommer på besøg. Kick off kl 13.00.