Fed oplevelse i Espergærde for HS1
Foto: Iben Bagge

Fed oplevelse i Espergærde for HS1

Skrevet af: René Zedler
24. februar 2024

I dag, lørdag 24/2-24, gik turen til Espergærde for herresenior 1. Som beskrevet i optakten til kampen, så ligger Espergærde også i Sjællandsserien, men 6 point foran BSF, så det skulle blive en interessant måling for vores nye hold.

Siden min ankomst til BSF for næsten 4 mdr. siden, har jeg tudet ørerne fulde på mine omgivelser om, hvad det betyder at være vild. Og jeg stopper aldrig. At være vild betyder at bidrage med en masse energi og kærlighed til sine omgivelser, dvs. altid gøre sit allerbedste både som menneske og som atlet. Gør man ikke det, er man middelmådig og stjæler i stedet for energi, og med middelmådighed opnår vi derfor intet i livet. Nok om det i denne omgang.

Lørdag mødte jeg en flok HS1 spillere som, allerede da de tog hjemmefra mod BSF, havde besluttet sig for at være vilde. Men vigtigst af alt så var det ikke kun spillerne, men også alle andre omkring holdet. Alt spillede 100 og alle var glade og positive. Det var tydeligt at mærke, da de mødte ind. Og jeg håber at alle efterhånden forstår hvad det betyder.

Det er fede oplevelser som udvikler os alle, og fede oplevelser opstår kun når man gør sit allerbedste (er vild).

Derfor blev oplevelsen i Espergærde en rigtig fed oplevelse og voldsom udviklende for vores team.

Det blev en kamp hvor vi med mod, disciplin, forudsigelighed og rette beslutninger red stormen af i de første 10-15 min., hvor Espergærde fik lagt et hårdt pres på os. Stille og roligt åd vi os ind i kampen, og resten af første halvleg blev en mere lige forestilling. Vi foretager igen lidt udskiftninger i pausen, Espergærde kommer igen bedst ud de første 8-10 min., men derfra blev vi mere spilstyrende med bl.a. rigtig mange fine beslutninger i særligt fase 2 af vores opbygningsspil, hvor vi fra centralt hold får fundet bredden i vores spil.

Da vi samtidig finder de helt rigtig løb og positioneringer i feltet i vores afslutningsspil, kører vi den hjem med en 3-1 sejr. Lille malurt i bægeret var at Malte måtte udgå med en skadet ankel (forhåbentlig bare et slag) og at Espergærde ved stillingen 0-3 lidt for nemt får lov til at reducere til 1-3 ca. 15 min. før tid.

Som skrevet en rigtig fed oplevelse hele vejen igennem. Alligevel tillader jeg mig at fremhæve hele teamet inkl. trænerteamet omkring holdet. Hold kæft en energi og kærlighed fra alle. Alt var på plads og forberedt, så drengene bare kunne møde ind og tage deres pakkede tasker. Ikke en finger kan sætte på teamets arbejde og engagement i dag.

Fra grønsværen er jeg nødsaget til også at fremhæve Oskar for særligt hans arbejdsradius og spilforståelse. I den forbindelse vil jeg også fremhæve og takke Lyngby Boldklub for ikke at signe Oskar til deres Superligatrup i sommer. Nu kan han fortsætte sin udvikling hos os og tage turen til Superligaen sammen med os andre i BSF.

Fremhæves skal også vores anfører til dagens kamp “Brønner” for netop at gøre sit allerbedste som menneske. Det var en kæmpe fornøjelse at opleve Brønners overskud og ageren som anfører overfor hans holdkammerater.

Sidst men ikke mindst vil jeg gerne fremhæve dagens forsvarsgeneral, Keun, som med sit store overblik, sin positivitet og sine opmuntrende råd til sine holdkammerater, virkelig var en stor fornøjelse at opleve på banen i dag.