Ny anfører på BSF sponsorhold – ud går Lars og ind kommer Lars

Ny anfører på BSF sponsorhold – ud går Lars og ind kommer Lars

Skrevet af: Bestyrelsen
21. august 2020

Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) indgik for ca. halvandet år siden et samarbejde med SponsorAgenten ved Lars Bræmer omkring udviklingen af BSFs sponsorkoncept og sponsornetværk. Visionen var at løfte BSFs sponsorarbejde til et nyt niveau, med et klart koncept i forhold til markedsføring, sponsorpleje og sponsornetværk. Denne beslutning blev truffet som følge af opløsningen af BSF erhvervsklub og en række mislykkedes forsøg på at løfte sponsorarbejdet i klubben.

I samarbejde med Lars Bræmer udviklede BSF et stærkt sponsorkoncept, med en systematisk tilgang til sponsorarbejdet og et professionelt udtryk. Med det afsæt har Lars formået at samle en række af de gamle trofaste sponsorer i et stærkt sponsornetværk, hvor også mange nye er kommet til. Dette netværk udgør i dag platformen i BSFs sponsorkoncept, som med netværksmøde, foredrag og middage skaber rum for faglig sparring, social hygge og selvfølgelig engagement i klubben. Det er noget vi i BSF er stolte af, fordi vi sammen med sponsorerne er blevet endnu mere synlige, samtidig med at støtten fra vores sponsorer har haft en positiv betydning for klubbens økonomi og dermed muligheden for at klubben kan skabe fodbold for medlemmerne. Det skal der selvfølgelig lyde en kæmpe tak for til alle vores sponsorer!

Udgangspunktet for samarbejdet med Lars Bræmer var ved opstarten, at Lars skulle være forgangsmanden, der udviklede sponsorkonceptet og platformen i BSF i en mere professionel retning. Det mener vi i BSF er lykkedes på rigtig mange områder og vi står derfor meget stærkere rent kommercielt i dag. Den oprindelige tanke var også at Lars senere i processen skulle give anførebindet videre til en anden, der kunne videreudvikle projektet. Efter vores og Lars’ overbevisning er det her vi nu er nået til, hvorfor vi i samarbejde med Lars Bræmer gerne vil præsentere Lars Kammer som ny mand i spidsen for BSFs sponsorarbejde!

Lars Kammer går ind i sponsorprojektet med et liv, hvor omdrejningspunktet altid har været sport, salg, netværk og relationer. Han har altid være aktiv i forenings- og idrætslivet både som udøver og træner - bl.a. fodboldtræner i en lang årrække. Ud over en dyb forankring i forenings- og idrætslivet, kommer Lars Kammer også med mere end 35 års erhvervserfaring fra salgsverdenen med kompetencer inden for forretningsudvikling, salgsudvikling, netværksopbygning og opfølgning. Derudover har Lars Kammer også tidligere kombineret sit engagement i erhvervs- og foreningsliv ved sponsorsalg. Endvidere er Lars Kammer bosiddende på Østerbro, hvilket har været en vigtig faktor, da vi i forbindelse med den videre udvikling har ønsket en mere lokal og daglig forankring af det kommercielle arbejde i BSF.

Lars Kammer tiltræder med øjeblikkelig virkning og vil sammen med Lars Bræmer afholde et sponsorarrangement i næste uge, hvor anførerbindet officielt overdrages.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Lars Bræmer for samarbejdet og ønske ham alt held fremover, samtidig med at vi med store forventninger byder Lars Kammer velkommen i BSF!

 

Yderligere information kan fås hos:

Lars Kammer                                                                 Jakob Villadsen

Sponsorchef BSF                                                          Bestyrelse

Tlf: 2025 0250                                                               Tlf: 2060 2677

Mail: lk@bsfodbold.dk                                                  jv@bsfodbold.dk