Stærk trænerkabale på plads på Talentholdene

27. juni 2024

Talent afdelingen på drengesiden i BSF er klar til at præsentere trænerkabalen for den kommende sæson i efteråret 2024.

Vores kommende U13 Talent, U14 Talent, U15 Talent og U17 Talent skal spille blandt regionens højeste rækker (liga 1 og liga 2) som følge af at DBU i maj måned tildelte BSF en stjerne og dermed en indtræden i licenssystemet.

Den sportslige ledelse bestående af ungdomsudviklingstræner, talentchef og ungdomsformand har arbejdet på at sammensætte de stærkest mulige trænerteams til vores talenthold efter sommerferien, og det mener vi i al ydmyghed at vi er lykkes med.

Træneren er nøglen til udvikling for den enkelte spiller, hvorfor det er en del af strategien at investere i trænere samt assistenttrænere. Trænerne skal både udvikle og fastholde det unikke og stærke miljø der er på vores Talent hold, som udvikler spillere og danner mennesker.

Vi er åbne overfor spillere i prøvetræning. Ønsker du at blive en del af et miljø med fokus på udvikling hånd i hånd med fodbold på højt plan på en af vores nedenstående Talent hold, så kontakt talentchef Michael Meldgaard på mail mm@bsfodbold.dk.

Trænerkabalen efterår 2024

U17 Talent (2008-2009)
Cheftræner: Torben Pedersen – UEFA B-licens
Assistenttræner: Claus Behrend

Vores U17 Talent (årgang 2008-2009) skal i efteråret 2024 spille Liga 1, som er den højeste regionale række – over Liga 1 ligger kun de landsdækkende rækker. BSF er blevet enige med en ny cheftræner, Torben Pedersen, som kommer retur til BSF efter et par års fravær. Torben har UEFA B-licens og har trænet på højt niveau i både Lyngby Boldklub og i B93. Vi byder Torben velkommen i drengeafdelingen og i vores talent set-up og er sikker på, at han er den helt rigtige til at både videreudvikle drengene, men også at sikre en stærk transition op imod vores seniorafdeling.
.
Cheftræner for U17 Talent, Torben Pedersen

U15 Talent (2010)
Cheftræner: Kenn Hillmann – UEFA B-licens
Træner: Numan Bashir – UEFA C-licens
Træner: Kalle Hillmann

I foråret 2024 endte vores årgang 2010 Talent på 5. pladsen i liga 2, hvilket giver en plads lige omkring top 10 på Sjælland. Det har aftvunget stor respekt og også gjort at holdet har fået invitationer til internationale elite-stævner i udlandet. Vores U15 Talent skal i efteråret spille liga 2 (A1) samt i række 1 (A2) og det bliver med kontinuitet på trænerfronten. Kenn Hillmann har således i mange år stået bag årgangens enorme udvikling og fortsætter med dette efter sommerferien, flankeret af vores to dygtige og fremadstormende unge trænere, Numan (23 år) og Kalle (19 år).


Cheftræner for U15 Talent, Kenn Hillmann

U14 Talent (2011)
Cheftræner: Simon Knudstrup – UEFA B-licens
Træner: Sebastian Mæng – UEFA C-licens
Assistenttræner: Martin Klitgaard
Assistenttræner: Alexander Schmidt

Vores 2011 Talent har været i en rivende udvikling det seneste år, hvilket både afspejler sig i at vi har haft flere spillere i forløb i Brøndby på deres Masterclass hold, men også afspejler sig i flotte resultater. Vores 2011 Talent vandt således i foråret liga 3 ganske suverænt med 8 sejre i 9 kampe, hvilket gjorde at man på sidste spilledag kunne lade sig hylde af DBU som vindere og modtagere af guldmedaljer. Foråret viste dog også at 2011 Talent skal udfordres yderligere, hvorfor der ses frem mod liga 2 i efteråret. I efteråret spiller Talent truppen liga 2 (A1) og række 1 (A2). 2011 Talent får også 2 nye trænere til at udvikle spillerne yderligere i form af trænertalenterne Sebastian Mæng og Alexander Schmidt. 


Cheftræner for U14 Talent, Simon Knudstrup

U13 Talent (2012)
Cheftræner: Lasse Jensen – UEFA B-licens
Assistenttræner: Mack Wind

Det nuværende U12 hold, årgang 2012, bydes velkommen i Talent set up i BSF drengeafdeling, når de nu skifter til at være U13. Det ser vi frem til, for det er en stærk og talentfuld Talent trup vi kan præsentere på vores årgang 2012 Talent. Talent truppen skal i efteråret spille liga 2 (A1) og Mesterrække (A2). Det ser vi frem mod, da holdet har taget store skridt i foråret og har spillet noget rigtig god fodbold og med gode resultater – og også mod kvalitets modstandere. Cheftræner efter sommerferien er Lasse Jensen, der har UEFA B-licens og er tidligere børneudviklingstræner i BSF.


Cheftræner for U13 Talent, Lasse Jensen

Vi glæder os til efterårssæsonen ovenpå en velfortjent sommerferie!