Kristrun Antonsdottir er ny kvinde i BSF
Foto: Frank Nielsen / FN Sportsfoto.

Kristrun Antonsdottir er ny kvinde i BSF

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
31. august 2019

Da Ballerup-Skovlunde løb ud til anden halvleg i sidste weekends kamp mod Brøndby, var det med debut til en helt ny spiller i den røde trøje. Kristrun Antonsdottir er hendes navn, og du blive klogere på hende her.

Islandske Kristrun Antonsdottir er for nylig flyttet til Danmark og har sluttet sig til BSF i august. Hun har tidligere spillet i en række europæiske klubber. I foråret spillede hun for norske Avaldsnes og før det for italienske AS Roma. Derudover tæller hendes CV også klubberne Chieti i Italien og hjemlandets Selfoss.

Nu er hun altså landet i Ballerup-Skovlunde og bliver her efterårssæsonen ud. Selv om hun ikke tidligere har spillet kampe for BSF, så kender hun klubben godt.

”Jeg blev inviteret til at træne i klubben for to år siden og trænede med dengang. Da jeg for nylig kom tilbage til Danmark, blev jeg inviteret til træning igen. Jeg kan godt genkende nogle af ansigterne og faciliteterne fra dengang, så det har gjort det nemmere at falde til.”

Hendes første tid i denne omgang hos BSF har også været en god oplevelse.

”Alle er meget velkommende, og stemningen er meget hjemlig.”

"Spilletid gør mig bedre"

Kristrun Antonsdottir har et vigtigt formål med at spille i klubben: Spilletid.

”Jeg vil altid gerne blive bedre og være den bedste udgave af mig selv på banen. Jeg bliver en bedre spiller af at spille, så derfor er jeg glad for at være her.”

Hendes første minutter for BSF kom som nævnt i den seneste rundes kamp mod Brøndby. Det gav tilskuerne muligheden for at se, hvordan hendes spil på banen er.

”Det grundlæggende er det vigtigste i mit spil. Når det er på plads, kan jeg bygge oven på det. Jeg kan både være legende og kreativ. Mest af alt synes jeg, at jeg arbejder hårdt og beslutsomt.”

Der er mulighed for at se Kristrun Antonsdottir spille igen for BSF. I første omgang gælder det udebanekampen mod VSK Aarhus lørdag 7. september 2019 og ugen efter hjemme i Ballerup mod Fortuna Hjørring søndag 15. september 2019.