Velbesøgt, dialogskabende og intens Ballerup Business Cup 2024 i BSF

Velbesøgt, dialogskabende og intens Ballerup Business Cup 2024 i BSF

14. juni 2024

Mange af byens virksomheder havde afset tid til at dyste om at blive Ballerup Kommunes bedste firmahold. BSF og Ballerup kommune arrangerede for andet år i træk BBC, hvor hele 20 hold var tilmeldt og konkurrerede om den eftertragtede sølvpokal. De forsvarende mestre fra CGI stillede ligesom andre lokaler virksomheder op til fem mands fodbold på kunsten.

Kvinder og mænd fandt fodboldstøvlerne frem og viste stort engagement, fantastisk holdånd og enestående gåpåmod. Alle hold spillede mindst 3-4 gruppekampe i puljer á 4-5 hold, da der kort før afvikling kom afbud fra 2 hold.

Spillernes engagerede indsatser krævede ny energi, som BSF cafeens dygtige personale sørgede for i form af grillpølser, brød og drikkevarer. Maden fungerede også som isbryder for dialog på tværs af virksomheder, som udover sjov og hygge også er et vigtigt formål med BBC.

De fire gruppevinder var Café Iglo, Medicsport, Ballerup Turistfart og Benny Johansen & Sønner A/S.

Finalen var en duel mellem Cafe Iglo og Ballerup Turistfart. Der var dueller, flot spil og gode redninger fra de 2 målmænd og efter ordinær spilletid stod den fortsat 0-0 og afgørelsen skulle ske på straffesparkskonkurrence og her viste Ballerup Turistfart sig skarpest og vandt 3-2.

I kampen om 3. pladsen trak Benny Johansen & Sønner A/S det længste strå og vandt en tæt kamp med 1-0 og dermed blev sidste års 2. plads i år vekslet til en 3. plads.

En tradition er søsat og vi ser frem til også i 2025 at tage imod virksomhederne i Ballerup Idrætspark.

Se flere billeder fra dagen i Galleri øverst på siden.