Fælles juleafslutning i BSF
Foto: Iben Bagge

Fælles juleafslutning i BSF

Skrevet af: Karina Hillmann
05. januar 2020

Topdanmark Hallen dannede rammer om BSFs juleafslutning, lørdag den 21. December 2019, for alle klubbens medlemmer og deres familier.

Klubben havde besluttet at gentage succesen fra sidste år og holdt derfor juleafslutning for alle årgange i BSF. En god mulighed til at samle klubbens medlemmer på kryds og tværs til hyggeligt samvær, store som små, piger som drenge.

Der blev serveret kagemand, kaffe, kakao og saftevand samt uddelt slikposer og herresenior, U18 damer m.fl. havde arrangeret sjove aktiviteter til de fremmødte børn (U5/6 til U14).

Derudover var der autografskrivning med to af klubbens tidligere spillere, Younes Namli, der til dagligt spiller i russiske FC Krasnodar og Maurits Kjærgaard, der til dagligt spiller i Red Bull Salzburg.

Stort tak til drengene, der havde valgt at hive et par timer ud af deres kalender/ferie i Danmark for at møde op i deres barndomsklub, BSF, og inspirere vores børn og unge til at følge deres drømme.

Slutteligt var vores børn og unge i kamp mod spillere fra Herresenior samt U18 pigerne -en kamp som blev uafgjort 2-2. Super godt gået af vores børn og unge i BSF.

Et par af Herresenior spillerne var dog ikke helt tilfredse med dommeren (der i dagens anledning var ungdomsformand Kenn Hillmann).

Tak til alle som deltog. En dejlig tradition, der er med til at styrke fællesskabet i klubben.

 

FORZA BSF!