BSF SØGER CHEFTRÆNER TIL  2. DIVISIONS KVINDEHOLDET

BSF SØGER CHEFTRÆNER TIL 2. DIVISIONS KVINDEHOLDET

03. juli 2024

BSF’s kvindehold søger ny cheftræner med start hurtigst muligt

Da holdets tidligere træner har ønsket at søge nye græsgange, skal der fra den kommende sæson findes en ny cheftræner. Holdet træner 3 gange om ugen og spiller efter sommerferien i 2. Division.

Holdet er et ungt hold, som vi forventer kan etablere sig i 2. Division med et mål om at rykke op i 1 division indenfor en overskuelig fremtid. Vi er i gang med et genopbygnings projekt efter en stor afgang af spillere i vinters og vi håber du vil tage den udfordring op og være en del af projektet. BSF har en talentfuld og bred ungdomsafdeling, så grundlaget er på plads og vi sigter mod et stærkt og struktureret samarbejder mellem senior og ungdomsafdeling.

Du:

Du skal som træner have minimum B-licens og meget gerne A-licens eller være påbegyndt på denne, samt meget gerne have erfaring som cheftræner for et pige-kvindehold.

Du skal være en god og tydelig leder, som skal samarbejde med diverse specifiktrænere såsom assistenttræner, målmandstræner, fysisk træner, Fysioterapeut, holdleder m.m. Kan indgå i et set up i pige/kvindeafdelingen m. reference til sportschefen og kan arbejde tæt sammen med træneren for Kvindesenior 2 samt U19 trænerteamet i forhold til blandt andet optræning m.m.

Vi:

BSF er en stor klub med over 1400 medlemmer med et stort trænernetværk og klubliv

Tilbyder trænergodtgørelse -

Tilbyder træningstøj -

Tilbyder videreuddannelse -

Tilbyder sparring m. andre trænere i pige-kvindeafdelingen.

Hvis dette har din interesse så kontakt gerne sportschef Gert Sørensen  ges@fdc.dk eller på 29433763, så aftaler vi en dag vi kan mødes, og du kan høre lidt mere om vores projekt.