BSF søger trænere til drengeungdom til sæsonen 2020/2021

BSF søger trænere til drengeungdom til sæsonen 2020/2021

Skrevet af: Kenn Hillmann
11. maj 2020

I denne tid, hvor vi endnu ikke kan komme på banerne, kigger vi frem mod den kommende sæson, hvor vi får brug for flere trænere i vores suveræne fællesskab.

I BSF ønsker vi at arbejde for at opnå licens på drengesiden og blive en del af DBU´s stjernesystem og derfor er vi i gang med at sætte det rigtige team sammen til en spændende rejse.

Vi er en breddeklub med et stort potentiale særligt i vores store børneårgange og det fortjener at vi ”sætter strøm” til ambitionerne.

I 2018 blev BSF kåret til årets børneklub under DBU Sjælland, som er en hæder vi er stolte af og som forpligter os til at ikke at hvile på laurbærrene.

 Vi går ikke efter den hurtige løsning men tror på, at det lange seje træk og det rette set up vil gøre en forskel på den lange bane.

Vi er bevidste om, at vejen til succes indeholder de rette trænere og ledere, som ser sig selv og holdet som en del af noget større og vil være med til at indgå i den ”røde tråd”, hvilket er et krav til dig, hvis du vil med ombord.

Hvad søger vi?

  • Cheftrænere (1. holdstræner med ansvar for hele årgangen – minimum B-licens eller godt på vej)
  • Holdtrænere (holdansvarlige)
  • Assistenttrænere (trænerassistenter til cheftrænere og holdtrænere)

Ved ansøgning må du meget gerne angive i hvilke aldersklasser din interesse ligger. 

Hvad tilbyder vi?

  • Du bliver en del af en særlig ”klubånd” og et godt trænernetværk
  • Træneruddannelse (DBU, interne trænerkurser og kurser via vores samarbejde med Brøndby IF)
  • Trænerpakke (tøj)
  • Trænergodtgørelse (afhængigt af trænerrolle og ansvar)

BSF er en af de største klubber (4. største i 2019) under DBU Sjælland og har historisk altid udviklet spillere som har ”fanget” de større klubbers interesse.

Vi er samarbejdsklub til Brøndby IF, hvor vi aktuelt har mange drenge på topcenter og flere, der efter forløb indgår i forskellige trupper i regi af Masterclass.

Vi håber, at dette opslag har fanget din interesse og ser frem til at høre fra dig. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte ungdomsformand Kenn Hillmann på e-mail: Khi@bsfodbold.dk eller telefon 5185 7064.

Med venlig hilsen

BSF