Vaskeansvarlig søges

Vaskeansvarlig søges

14. juli 2020

Ballerup-Skovlunde Fodbold har igennem mange år haft eget vaskeri til vask af træningstøj og spillertøj for klubbens bedste seniorhold på både Kvinde- og herresiden.

Dette er en vigtig ting for de spillere der træner op til 4 gange om ugen og kamp i weekenden og en ting som klubben gerne vil støtte op omkring i forhold til vores bedste spillere.

Vi søger derfor en person der har tid og lyst til at hjælpe med at vaske tøj 4-5 gange om ugen i ca. et par timer hver gang. Som vaskeansvarlig skal man sørge for at tøjet er klart til brug, hver gang holdene skal bruge det, men ellers kan man helt selv tilrettelægge sin arbejdstid.

Klubben har i samarbejde med Ballerup Kommune investeret i et nyt vaskerum med yderligere kapacitet som skulle lette arbejdet med vask og ikke mindst tørring.

Vi synes selv at jobbet er perfekt for en pensionist, førtidspensionist eller lignende, der gerne vil supplere sin indtægt lidt. Aflønning aftaler vi individuelt ud fra ansøgernes muligheder.

Jobbet kan deles af flere personer, dog skal de selv stå for koordineringen af arbejdet.

Vi kan tilbyde, at man bliver del af et helt unikt fællesskab i fodboldklubben og at man den vej rundt kan få et stort kontaktnet i kommunen.

Hvis du/I vil høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Danny Hoffensetz på mail: dh@bsfodbold.dk.