BSF Kvindesenior 2 søger flere holdkammerater.

BSF Kvindesenior 2 søger flere holdkammerater.

Skrevet af: Lone Frantzen
29. juni 2023

Kom og bliv en del af os…

Hvad siger du til at blive en del af et fodboldhold med engagement, højt niveau og ikke mindst godt humør?

Så har vi det rette hold til lige netop dig. Bliv en del af BSF´s Kvindesenior 2 hold og se frem til mange hyggelige timer i godt selskab.

Vi træner 2 gange om ugen på BSF´s baner i Ballerup. I vinterperioden træner vi i Topdanmark Hallen (Kunstgræsbane) og på Kunsten ved klubhuset.

Træningen består af mange forskellige øvelser, hvor alle kompetencer har mulighed for at blive udviklet. Vi gør brug af seriøsitet, men dette betyder ikke, at vores træninger ikke er hyggelige. Både trænere og spillere nyder at komme til træning. Der er altid fuld gas på, samt højt humør, jokes og andet spas, der trænes også taktisk i forhold til spillestil.

Vi er et hold der også vægter det sociale højt og har derfor månedlige fælles spisninger og laver også andre sociale ting sammen, alt sammen for at styrke fællesskabet.

Derudover har BSF også et Kvindesenior 1 hold og et U19 DM, som vi samarbejder med. og dette samarbejde giver mulighed for optræning og brug af spillere fra disse trupper i vores kampe hvis det giver mening for spilleren.

Holdet spiller i kvindesjællandsserien og målet er oprykning til Kvindeserie Øst, noget som var meget tæt på at lykkedes i foråret.

VI søger flere spillere til vores hold, og du er mere end velkommen til at komme og træne med hos os, og se om vores hold kunne være noget for dig, du skal dog have spillet fodbold før.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig med snørede fodboldstøvler.

Træningstider: tirsdage og torsdage  18:00-19:30.

Har du lyst til at vide mere om holdet, er du meget velkommen til at kontakte holdleder Lone Frantzen på mobil 21629255 eller mail lonfr@brondby.dk

Træner for holdet er Gert Sørensen som har trænet flere hold i BSF, både elite og bredde.

Tjek vores side ud på klubbens hjemmeside her: Kvindesenior 2

VI STARTER TRÆNING OP EFTER SOMMERFERIEN TIRSDAG DEN 1 AUGUST KL. 18:00-19:30