Status på samarbejdet med Brøndby Masterclass
Foto: Kenn Hilmann

08. september 2019

I BSF er vi glade for samarbejdet med Brøndby IF på drengesiden, hvor vores trænere i den grad har taget samarbejdets muligheder til sig og deltager flittigt i træningen på LTC (lokalt talentcenter), der fungerer som en inspirationskilde samt et lærings- og vidensdelingscenter for vores trænere i BSF.

Derudover deltager flere af vores talentfulde drenge i årgangene U10-U12 på Topcenter Brøndby, der er et træningstilbud til de mest talentfulde spillere i disse årgange i nærområdet. Dette er i tæt samarbejde med DBU. Topcentret udspringer af et 3-årigt DBU projekt, hvor spillere med særlige forudæstninger tilbydes et ekstra ugentligt træningspas i minimum 12 måneder ud over deres eget i egen klub.

I Brøndby ser man positivt på samarbejdet med BSF og udtaler:

Ballerup-Skovlunde Fodbold har været samarbejdsklub med Brøndby Masterclass i 1,5 år, hvor jeg har oplevet en fin udvikling i et forvejen sundt børnemiljø fortæller Christian Sørensen, som er Fodboldfaglig ansvarlig for Topcenter Brøndby.

Der er en masse frivillige og engagerede trænere, som brænder for, at udvikle den enkelte fodboldspiller i Ballerup-Skovlunde Fodbold. Trænernes store engagement er altafgørende for udviklingen af klubben og muligheden for, at hjælpe spillerne med at forløse deres potentiale.

Vi i Brøndby Masterclass er glade for samarbejdet og at tiltag, som Brøndby Masterclass Talentcenter og andre kurser bliver taget i mod med kyshånd af trænerne - som vil give dem yderligere inspiration til den daglige træning.

Som et output af det store arbejde der bliver lagt i børneafdelingen i Ballerup-Skovlunde Fodbold, er det naturligt at der bliver udtaget spillere til Topcenter Brøndby.

På Topcenter Brøndby er der pt. 8 spillere fra BSF på både U11 og U12.

Når vi starter op med de kommende U10 spillere på Topcenter Brøndby, bliver tallet til 10 spillere, da der er blevet udtaget 2 yderligere.

Det er vigtigt for os i Brøndby Masterclass, at vi udvikler hele klubben og giver alle spillerne mulighed for god træning og ikke bare har fokus på de få, slutter Christian Sørensen fra Brøndby Masterclass.