BSF åben træning for årgang 2002 og 2003
Foto: Gert Sørensen

BSF åben træning for årgang 2002 og 2003

Skrevet af: Gert Sørensen
03. juli 2019

BSF åbner for prøvetræning for årgang 2002 og 2003

Har du lyst til at prøve kræfter med fodbold på højt niveau og blive en del af et inspirerende og udviklende talentmiljø hos en af de mest traditionsrige klubber inden for pige/kvindefodbold, så er muligheden her.

BSF åbner nemlig for at alle interesserede spillere kan komme og prøve sig af i klubben. Er du fra årgang 2002 eller 2003, så er der mulighed for at komme og være med i uge 30, 31 og 32 – vi byder varmt velkommen og tager godt imod alle.

Elitært træningsmiljø

U18 Elite holdet træner 4 gange om ugen plus 2 gange styrketræning og derudover mulighed for individuel kompetence træning samt behandling hos klubbens behandlerteam (massør og fysioterapeut).

Elitepiger og uddannelse

Vi samarbejder med diverse uddannelses institutioner og kan derfor tilbyde morgentræning allerede fra 7. klasse og til og med endt gymnasial uddannelse. Uddannelse er en naturlig del af udviklingssamtalerne som der holdes 3 af pr. år med den enkelte spiller.

Rejser/ture

Vores klub har fokus på at det sociale og fællesskab skal gå hånd i hånd med det sportslige også på tværs af årgange, holdet deltager derfor i turneringer og stævner i ind- og udland og spiller træningskampe mod blandt andet U18 DM hold.

Optræning

I vores kvinde-pige afdeling fra U13 til Kvindeliga har optræning altid været en vigtig del af den enkelte spillers udvikling. Optrænings aftaler sker i samarbejde mellem trænerne på de enkelte hold og spilleren, dog altid med spilleren i centrum og ud fra princippet 25-50-25 som beskrevet I DBU’s holdninger & handlinger.

Elitehold og trænere

Så har ovenstående givet dig blod på tanden og lyst til at prøve BSF af så kan du kontakte cheftræner/assistenttræner eller møde op på en af træningsdagene.

BSF Pigefodbold

Vi ønsker at skabe muligheder for alle piger, der har ambitioner om at spille på højeste niveau.

Vi ønsker at udvikle et miljø hvor spillerne bliver ”bæredygtige”.

Vores “fodbolduddannelse” skal hjælpe spillerne med at forstå helheden, herunder fodbold som en del af et ungdomsliv, der rummer uddannelse, relationer m.v. Det kræver overblik, motivation og disciplin at blive elitespiller.

Vores “fodbolduddannelse” giver spillerne et indblik i kost og ernæring.

Vi er ambitiøse på pige- og kvindefodboldens vegne, hvilket betyder at vi har et setup, der gør at vi er med i toppen af dansk kvindefodbold.

I BSF har vi fokus på udvikling af spillerne, spillerne får plads til at tage chancer og lave fejl.

Vi sætter en ære i at være ærlige og afstemme spillernes såvel som vores forventninger.

Træningstider
Den åbne træning kommer at foregå i følgende uger:

Uge 30: Mandag, tirsdag, torsdag og fredag 17:00 – 18:30
Uge 31: Mandag, tirsdag, torsdag og fredag 17:00 – 18:30
Uge 32: Mandag, tirsdag, torsdag og fredag 17:00 – 18:30

Hvis dette er noget for dig eller du blot vil høre nærmere, så kontakt cheftræner Torben Frost Clausen på mobil 30667333 / tcfodbold@gmail.com eller assistenttræner Jens Berglid 60186151 / berglid@yahoo.dk.

Følg pigefodbold i BSF

Følg Pigefodbold i BSF på klubbens hjemmeside, Facebook, Instagram