Sidste test for herresenior, men...

Sidste test for herresenior, men...

Skrevet af: René Zedler
08. marts 2024

I morgen, lørdag, tager herresenior 1 imod endnu et hold fra Københavnerserien, når Union kommer på besøg på Gl. kunst kl. 12:45.

Selvom det er sidste test, inden 2. halvdel af turneringen skydes igang næste lørdag, så kan vi ikke kede jer med flosklen om, at vi bare lige skal finpudse lidt.

Vi har rigtig, rigtig lang vej endnu for at nå vores max. med denne trup, hvilket i bund og grund også var meningen, da alle de nye spillere blev udvalgt, og det er faktisk også det, som er det vigtigste for os. Vi er nemlig på ingen måde tilfredse med at spille i Sjællandsserien.

Vi har haft en opstart præget af mange afbud/skader til både træning og kamp, hvorfor vi idag bl.a. står uden tilstrækkelig med, de så pokkers vigtige, relationer på holdet, og derudover spillere, som kun kan holde til 45 min. samt en trup, som fortsat er ramt af nogle skader.

Trods alt dette, går det sgu egentlig meget godt. Lørdag må vi dog igen undvære spillere og herunder spillere, som det ikke er første gang vi har måtte undvære i vores tidligere kun 4 træningskampe (Jyllinge blev aflyst).

Så nej vi er både langt fra at være optimalt forberedt, og vi er langt fra, hvad vi på sigt forventer af denne trup. Taberkulturen og mentaliteten fra sidste del af efteråret (jeg så kun de sidste 4 kampe), er dog blevet vendt til en ganske positiv og optimistisk stemning på både holdet og vores omgivelser. Ind imellem har vi også set eksempler på holdets kvaliteter både til træning og kamp. Og ikke mindst så har vi nu en gruppe af spillere og mennesker omkring dem, som alle dagligt arbejder stenhårdt for hele tiden at dygtiggøre sig på alle parametre både på og udenfor banen.

Lørdag bliver derfor endnu et af de første skridt, ud af rigtig mange, der skal tages med herresenior de næste mange år.

De sidste par mdr. er brugt på at pakke tasker og kufferter og få det hele ombord. Nedtælling til take off er startet og derefter er der kun en vej.

Ses vi lørdag kl. 12:45?

Det kunne være så fedt med den vildeste opbakning inden vi letter.
Vi satser på høj sol og dejlig udviklende oplevelse både på og udenfor banen.
Vores 2 ihærdige damer Kickie og Iben kører alt i stilling i “Skuret” endnu en gang, for at kunne bidrage til den fede oplevelse for os alle.

Sportslig hilsen og på gensyn