BSF Kvindesenior 2 søger nye holdkammerater.

BSF Kvindesenior 2 søger nye holdkammerater.

Skrevet af: Lone Frantzen
17. juli 2022

Kom og bliv en del af os…

Hvad siger du til at blive en del af et fodboldhold med engagement, højt niveau og ikke mindst godt humør?

Så har vi det rette hold til lige netop dig. Bliv en del af BSF´s kvindesenior 2 hold og se frem til mange hyggelige timer i godt selskab.

Vi træner 2 gange om ugen (tirsdag og torsdag) på BSF´s baner i Ballerup. Træningen består af mange forskellige øvelser, hvor alle kompetencer har mulighed for at blive udviklet. Vi gør brug af seriøsitet, men dette betyder ikke, at vores træninger ikke er hyggelige. Både trænere og spillere nyder at komme til træning. Der er altid fuld gas på, samt højt humør, jokes og andet spas.

Vi er et hold der også vægter det sociale højt og har derfor månedlige fælles spisninger og laver også andre sociale ting sammen, alt sammen for at styrke fællesskabet.

Derudover har BSF også et kvindesenior 1 hold, som vi samarbejder med. Her hjælper vi indimellem og vi har også spillere fra med dem i vores kampe.

Vi søger nye spillere til vores hold, og du er mere end velkommen til at komme til prøvetræninger hos os, hvis det skulle have din interesse.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig med snørede fodboldstøvler.

Har du lyst til at vide mere om holdet, er du meget velkommen til at kontakte træner Gert Sørensen på 29433763 eller på mail ges@fdc.dk eller holdleder Lone Frantzen på mobil 21629255 eller mail lonfr@brondby.dk

Vi starter træningen op efter sommerferien tirsdag den 26 juli kl. 18:00-19:30