Endnu en sejr i Sydbank pokalen

Skrevet af: Christian Jørgensen
02. juli 2020

Endnu en pokalkamp er spillet. Denne gang med en 3-0 sejr mod vores naboer fra Måløv. En kamp hvor vi som forventet sad på spillet mod et Måløv hold der stod glimrende på banen, og spillede deres chance.

1. halvleg blev for vores vedkommende som man kunne forvente med en stor overvægt i boldbesiddelse, men desværre også med alt for mange uprovokerede fejl. Det var alt for ukoncentreret det vi præsterede i 1. halvleg, og vi var kommet bagud 1-0 hvis ikke det var for en stor refleks redning af Palle på stregen. Heldigt for os var Palle vågen i de situationer hvor Måløv sparkede på kassen. Ikke ufortjent skal det siges bragte vi os foran 1-0, da Benge blev nedlagt i straffesparksfeltet. Stub stod for at sparke den ind, hvilket han gjorde via den ene stolpe. 1-0 var iøvrigt også pausestillingen efter en halvleg hvor vores spil var for ukoncentreret, og til tider fantasiforladt.

Jeg ville ønske jeg kunne skrive, at 2. halvleg blev fuldstændig vild med masser af mål, og en koncentration samt fantasi udover det sædvanlige, men det gjorde den bare ikke. Vi var stadig for sløsede i for mange sekvenser, og manglede generelt et ordentligt slutprodukt. Om ikke andet lavede vi 2 mål. Zeder til 2-0 efter en fin tur ned bag Måløv forsvaret, og en tur forbi målmanden inden han lagde bolden i nettet. Dejligt køligt og en vigtig scoring, da 1-0 i en pokalkamp aldrig rigtig er sikker. Reus stod for vores 3. og sidste mål i denne kamp. En retur bold blev efter 2 ombæringer vekslet til mål, og Reus scorer endnu en gang. Han har for alvor fundet målnæsen frem.

Alt i alt en pokalkamp som man ofte ser det, når et på papiret langt bedre hold møder, et hold fra nogle rækker under. Det var ikke så kønt som vi havde håbet, men alligevel charmerende på den måde pokalfodbold nu en gang er.

Der er trukket lod til næste runde, hvor vi skal en tur til Undløse (S2). Den kamp spilles 11. august kl. 19:00 på Undløse stadion