Ombold i BSF modtager Sundhedsprisen 2023

Ombold i BSF modtager Sundhedsprisen 2023

11. oktober 2023

Tirsdag aften afholdt Ballerup Kommune 'Sindets Dag' på Posthuset i Ballerup, hvor BSF Ombold var repræsenteret med en Ombold bod, for at sætte fokus på vores tilbud. Mette, som også er en del af BSF's bestyrelse og tovholder på Ombold i BSF og Kristina som er Ombold træner, stod stolt bag boden, og sammen med tre af vores Ombold spillere kunne de fortælle om vores tilbud i BSF til nysgerrige og besøgende. I forlængelse med det, skulle Lolan Ottesen, formand for Sundheds- og Ældrevalget, overække Ballerups Kommunes Sundhedspris 2023 på vegne af kommunalbestyrelsen. 

 

Prisen gik til BSF og Brydehuset, der i tæt samarbejde har bygget et stærkt fællesskab op om Ombold, som trænes hver onsdag på BSF's anlæg. Vi har, siden februar i år, skabt et frirum for mennesker i udsatte positioner, som er trygt for alle at komme i og hvor der tages højde for alles fysiske-, mentale-, sociale,- og fodboldmæssige niveau. Her er plads til alle og det er alle indforståede med, hvilket tydeligt afspejler sig i det stærke sociale sammenhold vi har, uagtet hvor i livet man er og hvad man kæmper med i hverdagen. Vi har sammen taget til stævner med BSF logoet på brystet, hvor sammenholdet er blevet styrket og pokaler stolt er vundet hjem til klubben.
Vi er rigtig stolte af det som vi allerede har bygget op og vi fortsætter med at udvikle Ombold i BSF, hvor vi har en modig og stærk gruppe af spillere, der trodser vind og vejr hver evig eneste onsdag, for at komme til 1,5 times træning. Det er vores spillere denne pris er vundet af, for uden dem var det ikke muligt. 

Ballerup Kommune udtaler følgende:

"Ombold modtager Sundhedsprisen 2023, fordi deres initiativ har fået nogle af Ballerup Kommunes socialt udsatte borgere ind i et sundhedsfremmende tilbud, hvor omdrejningspunktet er fodbolden, socialt samvær og samhørighed.
Ombold er et sted, hvor bekymringer efterlades og erstattes af grin og samvær - og det giver sundheds-gevinster for krop og sind."

 

I BSF har vi haft stor glæde af vores spillere, som har haft mod på at integrere sig i klubbens aktiviteter og blandt andet hjulpet til når vi har afholdt stævner. Vi har også en del som har skabt et socialt bånd der strækker sig udover vores onsdags træning, når de sammen tager ud og ser vores Herresenior kampe og Kvindesenior 2 kampe. 

Vi træner hver onsdag fra 11.00 til 12.30 på BSF's anlæg, og man er mere end velkommen uagtet alder, køn og niveau. 
Giv Ombold træner Kristina et kald eller en sms på: 61 76 27 50