U12 drenge Talent klarer sig også fremragende på den internationale scene
Foto: Rikke Lazarotti

U12 drenge Talent klarer sig også fremragende på den internationale scene

Skrevet af: Geo Lazarotti & Kasper Sandris
21. oktober 2019

Vores dygtige 2008 drenge deltog i weekenden 12.-13. oktober i en stor turnering i Düsseldorf med deltagelse af 60 hold fra mange lande i Europa. Der var flere Bundesligahold samt hold fra store klubber fra fx Belgien, Holland og Polen og et fra Syd Korea. Fra Danmark deltog udover BSF, Brøndby og Sønderjyske.


Det var 9v9 og med offside, så det skulle der også vendes sig til, da de aldrig har spiller med det før.


BSF viste, at de sagtens kan bide skeer med de store hold fra udlandet, og de lagde ud med at vinde deres pulje sikkert med tre sejre og en uafgjort. Derefter var man klar til en ny runde, hvor de bedste 24 hold fra de 12 puljer deltog i 4 nye puljer.


Drengene klarede sig igen flot og kom videre på en 2. plads i puljen efter en uafgjort og et enkelt nederlag og 3 sejre, heriblandt Werder Bremen som blev slået. Derefter var man klar til kvartfinalen, som desværre blev endestationen i denne omgang. Her måtte man overgive sig til Borussia Mönchengladbach, og efter endnu en placering endte drengene på en fornem 5/6 plads ud af 60 hold, og som det klart bedste hold af de tre danske deltagere. Stævnet blev vundet af Sint Truiden fra Belgien, som vi mødte til et stævne i påsken, som endte uafgjort.


På den hjemlige front går det også fint. I SBU´s SU, Pullje 1 er det blevet til en fornem 2. plads, kun overgået af Farum/Nordsjælland og foran store klubber som Brøndby og Lyngby. 2. halvsæson har samlet budt på i alt 42 kampe, hvoraf 31 er vundet, 7 uafgjorte og 4 nederlag, og det har også resulteret i 1. pladsen i et par større stævner i henholdsvis Brøndby og Kronborg Cup. Et stort tillykke til både drengene, trænerteam og ledere for nogle sublime præstationer – rart at se, at talent parret med hårdt arbejde betaler sig.