Skrevet af: Vores udsendte medarbejdere i Dallas
17. april 2022

Efter nogle dage på hotellet blev pigerne mandag aften den 13/4 hentet af deres værtsfamilier og resten af turen bor pigerne 2 og 2 hos dem. (billeder af afhentningen i galleri)

Tirsdag aften var der åbningsceremoni og piger blev præsenteret på scenen samt med den anden danske deltager Fortuna Hjørring. (billeder fra ceremonien i galleri)

Onsdag startede det alle havde set frem til nemlig turneringen, det var 2 spændte hold der lagde pænt fra land og fik en fin start.

U16 resultater

13.04.22 Arsenal Soccer Club, Duncanville Texas – BSF        1 - 1

14.04.22 BSF - Solar Soccer Club, Dallas Texas                    7 - 0

15.04.22 D’Feeters Kicks Soccer Club (DKSC) – BSF             3 – 0

Da kun vinderen går videre, betød det at U16 ikke gik videre fra den indledende pulje, men alle spillere kom i spil under turneringen og det kan vi helt sikkert få gavn af i den hjemmelige turnering.

U18 resultater.

13.04.22 BSF - Sting Soccer Club Dallas                        8 - 1

14.04.22 Athletic Dallas Soccer Club – BSF                    1 - 4

15.04.22 Cosmos FC, El Paso – BSF                              3 – 5

Kvartfinale

16.04.22 BSF - IMG Academy IMG U19 Premier Girls     0 – 1

Kvartfinale kampen bølgede lidt frem og tilbage og ingen af holdene havde rigtig noget overtag i den første del af kampen, desværre bringer IMG sig foran i første halvleg på et frisparksmål, og det er også halvlegsstillingen.

2 halvleg startede med 3 hjørnespark i træk til os, men desværre ingen mål, og trods massivt pres gennem hele 2. halvleg lykkedes det os ikke at udligne og vi tabte desværre kvartfinalen med 0-1

Alle spillere i U18 truppen kom også i spil under turneringen og det kan vi helt sikkert få gavn af i den hjemmelige turnering. Både på DM og Øst holdet.

Hermed er begge hold desværre ude, men vi håber på at pigerne tager en masse med fra kampene og det at deltage i så stor en turnering så langt hjemmefra.

Pigerne hygger nu resten af turen ude hos værtsfamilien inden turen mandag går mod Danmark.

Vi kan ud fra pigernes Vlog's konstaterer at pigerne har oplevet en masse ude hos værtsfamilier og der er blevet taget godt imod vores piger, stor tak skal der lyde til de amerikanske familier som har åbnet dere hjem for vores piger og budt dem velkommen.