Ny Sportschef til Kvindesenior afdelingen

Ny Sportschef til Kvindesenior afdelingen

Skrevet af: John Walsh
02. juli 2024

Efter rigtig mange år som både sportschef og cheftræner for kvindesenior afdelingen i Ballerup-Skovlunde Fodbold har Thomas Maale valgt at han gerne ville prøve noget nyt og derved overlade roret til en anden.

Ny sportschef for kvindeafdelingen bliver derfor, en gammel kending i klubben, nemlig Gert Sørensen som også er cheftræner for klubbens 2. kvindesenior hold i Kvindesjællandsserien.

BSF’s formand Jakob Villadsen udtaler: ”Gert har bestridt mange poster i BSF og indtil for kort tid siden været en fast del af den sportslige ledelse for kvinde/pige afdelingen, blandt andet gennem de 5 år, hvor han var talentchef for ungdom. Med sin nye stilling som sportschef er Gert igen tilbage i ledelsesrummet i pige/kvinde afdelingen, hvilket ledelsesudvalget ser frem til.”

Første opgave for den nye sportschef bliver at finde en cheftræner samt flere spillere til klubbens kvindehold i 2. Division.

Gert Sørensen kan kontaktes på mail: ges@fdc.dk eller telefon: 2943 3763.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til Thomas Maale for de mange år i spidsen for kvinderne og vi håber, at vi sammen kan finde nye opgaver i BSF, som kan gøre, at vi kan beholde Maale i en lederrolle indenfor pige/kvinde afdelingen.