”Vi kunne have vundet sidst, så det gør vi nu”

”Vi kunne have vundet sidst, så det gør vi nu”

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
12. september 2020

Lørdagens kamp i 1. division bringer Ballerup-Skovlunde på besøg i Solrød, hvor spillerne både jagter point og revanche for 0-1-nederlaget for en måned siden.

Det var chancerne, der udeblev for BSF sidst modstanderen hed Solrød. Gennem de sidste par kampe har spillerne vist, at de er blevet bedre til at skabe dem og få bolden i kassen.

”Vi glæder os til at møde dem, for siden vi mødte dem sidst, har vi gjort store fremskridt, og jeg synes heller ikke, at Solrød var et bedre hold dengang. Vi kunne godt have vundet over dem, så nu skal vi vise, at vi er i stand til at vende resultatet og få en sejr over dem denne gang,” siger Milla Holvert.

Kampen i midten af august har også gjort truppen klogere på holdet fra Solrød, der kan blive en vigtig hjælp, når holdene står overfor hinanden igen lørdag eftermiddag.

”De er et mere fysisk hold end os, det er der mange der er, men det lykkedes os at få en stor del af spillet. De skød mange lange bolde, så vi skal bare lykkes med vores pasningsspil og skabe chancer. Vi ved, hvad de kommer med, så vi skal nok være forberedte,” siger Milla Holvert.

Holdet har fortsat blot skrabet et enkelt point sammen på puljens sidsteplads, mens Solrød på andenpladsen har ni. Derfor er det vigtigt med point både for at forbedre positionen i puljen, men også for spillernes moral.

”Det er supervigtigt, vi får nogle point nu, så vi kan holde håbet oppe. Vi har brug for en sejr snart for at tro på, at det vi kommer med er det rigtige. En sejr ville gøre rigtig meget for alle i truppen, også så vi kommer væk fra sidstepladsen og måske kan nå en tredje- eller andenplads,” siger Milla Holvert.

Kampen spilles på Solrød Idrætscenter i dag lørdag 12. september, kl. 13.00.