"Vi kæmper for at vise det, vi er gode til"

"Vi kæmper for at vise det, vi er gode til"

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
03. oktober 2020

Efter sejren i sidste weekend står Ballerup-Skovlunde over for puljens absolutte tophold, Herlufsholm. Og sejren har givet spillerne fornyet tro på et godt resultat.

Sidste kamp i det indledende puljespil for BSF spilles lørdag mod Herlufsholm på udebane. Og for første gang i sæsonen går pigerne ind på banen med en sejr i frisk i hukommelsen.

”Med sejren over Fredensborg har vi fået noget gåpåmod og tror endelig på, at vi sagtens kan vinde. Divisionskampene, vi har tabt, har været med et enkelt mål, så det, at vi lige har scoret tre mål i en kamp, øger troen på, at vi kan score igen og måske vinde. Vi kommer med noget gejst og noget vilje, og vi vil have den sidste sejr med,” siger Sabine Sørensen.

Gejst og vilje er ikke nok alene, hvis spillerne skal stjæle point fra Herlufsholm, der har syv sejre i syv kampe.

”Det bliver en hård kamp. De er topholdet, og vi skal i hvert fald være klar fra start, hvis vi skal have en sejr med hjem. Men hvis det lykkes, viser det, at vi kan være med mod gode hold, og det vil sende nogle signaler,” siger Sabine.

Første kamp mod Herlufsholm blev spillet i slutningen af august, der endte 1-2 til BSF. Derfor er der stadig tro på, at der kan skabes resultater.

”Det er ikke umuligt at vinde. Vi tabte den første kamp mod dem med et mål, så der er ikke den helt store forskel, og vi ved, at vi kan komme op og presse dem,” siger Daniella Diaz.

Uanset hvordan kampen forløber, så skal attituden fra sidste kamp bæres videre over i lørdagens kamp.

”Vi kæmper for at vise det, vi er gode til, og for at vise, at vi har fået en ny start på det hele med en ny træner og en sejr i sidste weekend,” siger Daniella.

Kampen spilles på Seiffert Arena i dag lørdag 3. oktober, kl. 13.00. Scoren kan følges på kvindeliga.dk.