”Vi lukker for mange unødvendige mål ind”

28. maj 2023

Det blev desværre til en 0-4-snitter mod topholdet Østerbro i lørdagens opgør. Trods nederlaget lever muligheden for 1. division fortsat med to runder igen.

Emilie Stolzenbach sætter her ord på kampen:

”Jeg synes, at vi har en god opvarmning og føler os tændte inden kampstart. Dog scorer Østerbro allerede efter ni minutter. Vi bliver ved med at kæmpe, men får aldrig rigtig fat i første halvleg. Vi spiller meget på lange bolde og får aldrig formået at holde i bolden og sætte spillet derfra. Vi kommer dog frem til nogle få chancer.

Vi går ud til anden halvleg med et mål om at turde spille mere og turde have bolden. Dette lykkedes vi godt med de første 30 minutter af halvlegen. Derefter får Østerbro desværre scoret, og vi falder sammen og ender med at lukke tre mål ind i træk. Vi prøver at give alt, hvad vi har tilbage de sidste 10 minutter, men formår ikke at få scoret, og kampen ender derfor 4-0.

Alt i alt en ærgerlig kamp, hvor vi ikke bliver rigtig farlige og lukker alt for mange unødvendige mål ind.”

I rundens øvrige kampe vandt Varde 3-2 over ASA, der lider fjerde nederlag i træk, mens Vildbjerg og Dalum/Næsby spillede 1-1. Dermed er det sikkert at Østerbro er sikker på en plads i 1. division efter sommerferien, og at Dalum/Næsby rykker ned i 2. division. For de sidste fire hold er der stadig tre pladser i 1. division at kæmpe om med to runder igen. Varde indtager for nu 2. pladsen med 13 point, mens Vildbjerg og ASA følger efter med 12 point hver, og BSF, der fortsat er på 5. pladsen, har 10 point.

I næste weekend gælder det forårets sidste hjemmekamp, når Dalum/Næsby kommer på besøg i Gryden. Kampen spilles lørdag 3. juni, kl. 12.