Remis i Køge

Skrevet af: Christian Jørgensen
19. september 2020

En chancernes kamp endte (desværre) uden vinder. Det var nu ikke fordi vi som i sidste uge mod Union ikke skabte chancer. Vi skabte ret beset nok chancer til at lave 6 mål. Det blev til et enkelt, som jeg egentlig stadig er lidt i chok over blev det eneste denne eftermiddag i Køge.

Kampen startede med Køge meget på bolden. Det var vi ikke overrasket over, og det var lidt en del af planen, da vi vidste vi kunne true dem i omstillingsspillet. Netop omstillingsspillet førte til vores føringsmål efter 8 minutter slap igennem, og meget køligt smækkede bolden i mål. Et mål der var et studie i omstillingsspillets tegn. Efter målet var det stadig Køge mest på bolden med lidt lige ved og næsten i deres spil foran vores mål. Vi var stadig voldsomt farlige i vores omstillinger, og spil ved deres mål. Men et par gode redninger, og manglende skarphed foran kassen medvirkede til, at der “kun” stod 0-1 ved pause.

Planen var egentlig meget klar ud til 2. halvleg. Hårdt arbejde og fortsætte med at løbe dem ned skulle give os 3 point, og vores 2. mål. Udfordringen kom bare da Køge 2 minutter inde i 2.halvleg scorede til 1-1 efter et halvdårligt indlæg vi ikke får ekspederet ud af feltet. En kold klud i hovedet og en justering, som vi kom længere ind i kampen, var nødvendig. Vores justering blev at gå højere, og mere aggressivt til værks i presspillet. Af chancer det skabte de sidste 35 minutter er simpelthen for langt til dette skriv. Det kan dog nævnes at vi fik et straffespark, 1v1 med målmanden mere end én gang, rigtig rigtig mange chancer i feltet. At vi ikke får scoret på bare én af de kæmpestore chancer er utur, og bestemt ikke noget man ser hver dag.

Det blev desværre som bekendt ikke til flere mål denne eftermiddag, og vi tager retur med et enkelt point. Hvis man skal se positivt på det, og det gør vi så, er det meget positivt, at vi skaber så mange store chancer mod et godt Køge hold. Jeg tror ikke det kan lade sig gøre at brænde så mange chancer igen i samme kamp. Så kan vi lægge denne indsats for dagen de kommende kampe, ser det slet ikke så tosset ud.

Til slut vil jeg bare rose drengene for en fremragende indsats taktisk såvel som arbejdsmæssigt. Der blev leveret knaldhårdt arbejde igennem hele kampen. Vi tager alt det positive med fra kampen i den kommende træningsuge, og arbejder stenhårdt videre mod næste opgave der hedder Frederikssund hjemme i Gryden på lørdag. Så ud af sofaen og i gryden for at støtte drengene lørdag.