"Sejr vil være et skulderklap"

"Sejr vil være et skulderklap"

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
21. juni 2020

I dag spiller Ballerup-Skovlunde sin sidste hjemmebanekamp i Kvalifikationsligaen i fjerde og næstsidste runde. Modstanderen er Vildbjerg.

Det korte kampprogram i Kvalifikationsligaen er ved at nå sin ende. De to pladser til Gjensidige Kvindeliga er allerede vundet af HB Køge og AaB, men det gør ikke kampen mod Vildbjerg ligegyldig.

”Chancen for Kvindeligaen slået ud, og vi kan ikke nå det længere, men vi kæmper for at give et godt indtryk og vise, at vi godt kan spille. Naturligvis vil vi gå efter en sejr, det vil give et klap på skulderen, at vi har vundet over nogle, der har kæmpet med om Kvindeligapladserne, og det betyder jo altid noget at vinde en kamp,” siger Daniella Diaz.

Vildbjerg ligger nummer fem, pladsen over BSF, med et point, der kom efter sidste weekends kamp mod Odense Q.

”Vi er på vej”

BSFs sæson har været præget af mange nye og unge spillere, og det har haft konsekvenser for de foreløbige resultater.

”Vi har rigtig mange nye spillere, mange unge uden erfaring på det her niveau. Vi gør vores bedste for at komme med det udtryk, vi gerne vil. Vi er stadig ved at lære Kasper som træner og hans spillestil bedre at kende, for ikke alle er vant til den. Det er noget, der er nødt til at falde på plads, før det kører fuldstændigt. Men vi er på vej, og meget af vi øver til træning, føler jeg, man kan se, når vi spiller kamp,” siger Daniella Diaz.

Kampen mod Vildbjerg spilles i Ballerup Idrætspark kl. 14. Som ved kampen mod B.93 er der åbent for tilskuere.