2. stævne for BSF i sæsonen 2023/2024
Foto: Mette Brøkner Hansen

2. stævne for BSF i sæsonen 2023/2024

Skrevet af: Kasper Moesgaard Christiansen / Daniel Egeberg
21. november 2023

Lørdag d. 18. november var det tid til 2. stævne for BSF i sæsonen 2023/2024. Det foregik på hjemmebane og spillerne havde trænet godt op inden stævnet. Den første kamp for BSF var imod forrige sæsons vinder Aarhus 1. BSF kom fint fra start, og der var chancer i begge ender af banen. Aarhus når dog at trække fra BSF og ved halvleg stod det 4-0 til Aarhus 1. Det var som om at pausesnakken ikke hjalp på spillet for BSF og jo mere Aarhus 1 fik spillet til at flyde, jo sværere blev det for BSF at sætte spillet op og få det til at fungere optimalt. Kampen endte desværre med et nederlag til BSF med 8-0 til Aarhus 1. 

Dagens anden kamp for BSF var mod Aalborg 1. Kampen blev spillet med god energi og var mere jævnbyrdig imellem holdene. Spillet bølgede frem og tilbage med chancer i begge ender. Da der blev fløjtet til pause første Aalborg 2-0. En spændende kamp med god kampgejst fra begge hold. Efter pausen blev det gode spil genoptaget og der var stadig god intensitet. Det endte med en smal 3-0 sejr til Aalborg 1. 

Alt i alt et meget vellykket stævne med gode kampe og god stemning på trods af at det ikke helt gik som forventet for BSF. Vores næste stævne er d. 3 december i Aarhus, som vi nu træner frem imod. I kan følge med live på Spot på Sport på Facebook side: Spot på Sport, hvor hele stævnet bliver live streamet eller på deres youtube kanal:  www.SPSTV.dk, eller på vores egne sociale medier.