Slutspilsnederlag i Aarhus

24. april 2024

Lørdag skulle der bygges videre på det, der havde givet BSF deres første point i slutspillet weekenden før. Desværre viste ASA deres styrke, og BSF måtte tage hjem med et nederlag.

I de to seneste halvsæsoner har ASA vist sig som en svær modstander for BSF, når jyderne spiller på hjemmebane. Desværre var tredje gang heller ikke lykkens gang.

Allerede efter syv minutter bragte værterne sig foran, og godt ti minutter senere fordoblede de føringen. Denne gang var det Ida Lykke Eriksen, der scorede sit tredje mål i to kampe. Og Claramalia Pedersen, der stod sin første turneringskamp i buret, måtte to gange yderligere se sig passeret af Eriksen, der er topscorer i slutspillet.

I den anden ende lykkedes det desværre ikke at skabe en reducering, og forårets første jyske udekamp ender derfor med et 0-4-nederlag.

I rundens øvrige kampe delte Sundby og Varde pointene efter 1-1, mens Vildbjerg tog en storsejr over Solrød på 7-1. Slutspillet toppes af Varde med 7 point, mens Sundby og Solrød hver har 4, og Vildbjerg og ASA har med deres sejre fået deres første point. Sidst hænger BSF på med sit ene point fra sidste rundes kamp.

I den kommende weekend gælder det Sundby, der kommer på besøg i Gryden. Kampen spilles lørdag 27. april, kl. 14.