BSF ungdomsspillere udvalgt til DBU`s talentcenter

BSF ungdomsspillere udvalgt til DBU`s talentcenter

29. oktober 2020

Klubben udklækker igen nye talenter på ungdomssiden.

Gennem adskillige år har Ballerup-Skovlunde Fodbold formået at tilbyde gode trykke rammer til ungdommen, og samtidigt formået at udvikle talentmassen på et højt niveau, der kan konkurrere med de største klubber i landet. Sidste skud på stammen af dygtige drengespillere kommer fra klubbens U13 Talenthold, hvoraf to spillere – Oliver Sandris og Adam Lazarotti – er udtaget til at deltage i træningen i DBU´s Talentcenter København. De er sammen med 25 andre spillere blevet udvalgt af DBU´S talentspejdere.

DBU’s U13 & U14 Talentcenter er et tilbud for spillere, som i deres årgang vurderes til at have potentiale til senere at indgå i DBU’s U15 Talentudvikling. U13/U14 talentcentrene er med til at give et bedre og tidligt overblik over den samlede talentmasse i Danmark. Der findes i alt 6 talentcentre landet over.

Udtagelsen er selvfølgelig et stort skulderklap til klubben og ikke mindst til trænerstaben, der har stået for det ”daglige slid” på træningsbanen, som har været stærkt medvirkende til den flotte udvikling af de to dygtige spillere.

U13 Talentholdet består af mange dygtige og engagerede drenge, som sammen har opnået mange flotte resultater, og har netop vundet deres pulje i Liga 2 (8-mandsturneringen) og rykker dermed op i ”det fine selskab”, når det til næste år hedder 11-mands bold.

DBU har derfor også et godt øje til flere andre spillere på det talentfulde hold, som bliver spændende at følge fremover.

BSF er selvfølgelig stolte af, at vi igen kan udvikle spillere til øverste hylde og frem for at aflevere spillere til andre klubber satser klubben aktuelt på at opnå licens på drengesiden og tiltrække spillere udefra.

Satsningen kommer blandt andet til udtryk ved ansættelse af kompetente og erfarne trænere, som også på denne spændende årgang har formået at udvikle drengene igennem et godt trænerarbejde.

Stort tillykke til Oliver og Adam