Smalt nederlag i sæsonpremieren

Smalt nederlag i sæsonpremieren til Næsby

09. august 2020

Et godt forsvarspil var ikke nok, da Ballerup-Skovlunde tabte 0-1 i en tæt kamp mod Næsby i premieren på 1. division.

Solen, der den seneste uge har ramt Danmark, havde også lørdag fundet vejen til Odense, hvor BSF tog hul på 1. division mod Næsby. Det var derfor heller ikke de bedste betingelser for kampen, da spillerne måtte løbe i 30 graders varme og bagende sol på en bane, der var tør og ujævn.

Første halvleg blev en meget lige affære, hvor BSF spiller direkte i forsøget på at bringe bolden hurtigt frem til angriberne. Desværre var der ikke det store held med det, for trods flere gode opspil, manglede der det sidste, for at kunne omsætte det til store chancer.

I den anden ende havde Næsby heller ikke den store succes med at skabe chancer. Midt i halvlegen lykkedes det fynboerne at komme igennem, men sparker bolden forbi mål.

Det var den største mulighed i en generelt chancefattig halvleg, hvor spillet primært foregår på midten.

Tidligt Næsby-mål i anden halvleg

Efter pausen fortsætter det lige spil, men den målløse affære brydes efter små ti minutter, da Næsbys Michella Østergaard scorer kampens eneste mål.

Spillerne i BSF stiller sig naturligvis ikke tilfredse med at være bagud, og i takt med at halvlegen skrider frem går pigerne højere i presset i jagten på det udlignende mål.

Det høje spil er ikke uden risiko, og Næsby får tilspillet sig nogle omstillinger, der ikke bliver til store muligheder, takket være godt forsvarspil, der flere gange håndterer Næsby-chancer på bedste vis.

Det udlignende mål kommer ikke, for ligesom i første halvleg mangler det sidste til at skabe den helt store målgivende chance.

”Nederlaget skal rystet af”

I en lige kamp, hvor Næsby trækker det længste strå, er det naturligvis ærgerlige spillere, der forlod banen.

”Det blev en tæt kamp, præcis som vi havde regnet med, og derfor er det også en virkelig ærgerlig følelse, jeg står med her efter kampen,” siger Amanda Brunholt.

”Vi viser i perioder, hvad vi kan med fint kombinationsspil, men når vi når den sidste tredjedel af banen, løber det ud i sandet, og vi har derfor svært ved at blive rigtigt farlige. Næsby spiller sig frem til lidt flere chancer end os, men generelt får vi holdt dem fint fra at skabe store chancer gennem det meste af kampen. Desværre får de scoret rimelig tidligt i 2. halvleg, og vi formår ikke at svare igen, selvom vi forsøger at satse til sidst.”

Et ærgerligt nederlag tager ikke gejsten fra målmanden, der så småt har tankerne rettet mod næste kamp.

”Nu skal vi bare sørge for at ryste nederlaget af os, så vi kan se frem mod kampen mod Solrød næste weekend, hvor vi skal have en sejr,” slutter Amanda Brunholt.

I rundens anden kamp vandt Herlufsholm hjemme 1-0 over Fredensborg BI, mens næste uges modstander Solrød sad runden over. BSF deler derfor 4. pladsen med Fredensborg BI.

Næste kamp er på hjemmebane i Gryden mod Solrød lørdag 15. august kl. 13.30.