”Vi kommer med fornyet energi”

”Vi kommer med fornyet energi”

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
13. marts 2021

Sejren i sidste weekend over Damsø har givet spillerne fornyet tro på, at der kan være mere godt i vente, når de lørdag på hjemmebane møder topholdet Østerbro.

Det er et BSF med selvtillid, der tager imod Østerbro, oven på sejren over Damsø i 1. divisions nedrykningsspil, fortæller Camilla Jensen.

”Sejren giver os troen på, at vi kan lykkes med de ting, vi gerne vil. Selv når vi ikke spiller den bedste første halvleg, står vi sammen og leverer en super god anden halvleg. Derfor var det rigtig vigtigt for holdet som helhed, at vi vandt sidste weekend,” siger hun.

Ugen, der er gået siden, er blevet brugt på at forbedre de aspekter, der ikke lykkedes helt, både i den seneste kamp mod Damsø og sidste møde med lørdagens modstander Østerbro for en måned siden. Især opbygningsspillet har været i fokus, så holdet kan være helt klar til kamp.

Østerbro er nemlig en modstander som Camilla Jensen ser frem til, for det går aldrig stille for sig, når de to hold, står over for hinanden.

”Vi har altid spændende kampe mod Østerbro. Vi sluttede af i efteråret med en sejr over netop Østerbro, og vi skal igen ud og holde fast i vores eget spil og ikke spille på deres præmisser,” siger hun.

Kampen mod Østerbro i oktober var den sidste, inden resten af kampene blev udskudt. Dengang vandt BSF med 3-1, mens de til gengæld tabte træningskampen til dem 0-3 i sidste måned. Men det er ikke resultatet af den kamp, som er vigtigt, påpeger Camilla.

”Vi har haft nogle gode træningskampe, også selvom vi tabte til Østerbro i vores sidste træningskamp. Efter den har vi fået nogle spillere retur fra skadespause, så vi kommer med fornyet energi og er klar til at levere en god kamp og forhåbentligt snuppe alle tre point,” siger hun.

Kampen spilles på Kunstgræsbanen i Ballerup Idrætspark i dag lørdag 13. marts, kl. 11.00, men spilles uden tilskuere. Scoren kan følges på kvindeliga.dk.