Skrevet af: Kasper Moesgaard Christiansen / Daniel Egeberg
03. februar 2020

Lørdag d. 25/1 var vi, BSF Powerchair Football, i Aalborg med vores første hold plus reserve
spillere til årets første stævne i 2020.

Den første kamp var ekstra vigtig, da en sejr her kunne give os en mulig første plads i ligaen.
Kampen stod mellem vores ærkerivaler Aarhus Rolling Devils 1 og vores første hold.
Kampen gik hverken værre eller bedre end at vi efter ét minut kom bagud, men korttid senere fik
vi svaret stærkt igen med en udligning til 1-1, hvilket også blev pauseresultatet.
Desværre havde vi ikke heldet med os i anden halvleg og Aarhus fik svaret igen og vandt kampen
2-1. Kampen bar præg af at vi ikke var klar fra start af, men det gik dog heldigvis en lille smule
bedre i anden kamp.

I vores anden kamp mødte vi Aarhus Rolling Devils 2, hvor alle spillere kom i spil og her vandt vi 4-
0.

Tredje og sidste kamp var mod værterne, Aalborg Powerchair Football – her var spillet blevet en
lille smule bedre, efter lidt startvanskeligheder i to første kampe. Her vandt vi nemlig 5-0.

Trods to sejre bar stævnet præg af at vi ikke var der hvor vi skulle være og vi har sat os selv under
et gevaldigt stort pres ved at tabe til Aarhus 1, så nu er det ”bare” at vinde alle de resterende
kampe, hvis vi skal forsvare danmarksmesterskabet.

Næste stævne er d. 8/2 i Aarhus, hvor begge vores hold igen skal i spil.