Portræt af vores anfører Daniel Egeberg

Portræt af vores anfører Daniel Egeberg

Skrevet af: Kasper Moesgaard Christiansen
22. april 2021

Daniel er 26 år, og her kan i læse lidt om, hvem han er og hvad hans holdkammerater siger han er god til på banen.

Daniel siger selv:
Jeg synes det er fedt og sjovt at gå til Powerchair Football, for siden jeg var helt lille, har jeg altid har drømt om at blive fodboldspiller, som de fleste små drenge nu gør. Og pga. af min Muskelsvind troede jeg ikke det kunne lade sig gøre, indtil jeg for 8 år siden fandt Powerchair Football, og efter 2-3 måneder fik en stol til at spille i og dermed havde min første træning for ca. 7,5 år siden. Og så elsker jeg at konkurrere og prøve at blive så god som muligt til min sport.

Inden jeg startede til Powerchair Football, har jeg fra jeg var ca. 6 år til jeg var ca. 9 år gået til Karate, og fra da jeg var 11 år til jeg var til 17 år, spillede jeg El-Hockey hvor jeg de første 2-3 år spillede i De Blå Djævle og de sidste 3-4 år i Orient Red Bulls.

I min fritid går jeg også meget op i fodbold, hvor jeg så tit jeg kan er inden og se Brøndby kampe sammen med min far, en kammerat og hans far på Brøndby Stadion, for jeg er kæmpe Brøndby fan, hvilket jeg har været siden jeg var 7-8 år.

Ellers så ses jeg med familie og venner, spiller PlayStation hvor jeg for det meste spiller FIFA (som jeg også spiller med vennerne), hører en masse musik og jeg tager også en gang imellem til koncerter, for musik er bare bedre live.

Holdkammeraterne siger:
Daniel er god til at have overblik og tænke fremad. Han er god til at læse spillet og vide hvad næste skridt skal være. Derudover er Daniel også god til det taktiske aspekt og er meget vellidt og
respekteret i truppen.