Sejr i hæsblæsende kamp

Skrevet af: Christian Jørgensen
27. april 2021

Det blev til en sejr på 3-2 ude over Husum efter noget af en herrefight. En sejr der, efter spil og chancer, ikke var ufortjent set over hele kampen.

1. halvleg startede egentligt efter planen med BSF meget på kuglen, og højt presspil. Vi var farlige på nærmest samtlige dødbolde, men bolden ville simpelthen ikke ind. Vi faldt desværre lidt ned i gryden, hvor presspillet ikke sad i skabet. Vi var heller ikke for alvor tilstede i vores nærkampe som halvlegen skred frem. Når dette sker, er der ofte stor chance for, at modstanderen kan true i den anden ende. Det var præcist det Husum gjorde. Husum scorede efter en konsekvent og hurtig eksekveret kontra. En bold i dybden, vi sover en anelse, og pludselig er vi bagud 1-0. Spillet 33 minutter og så var det for alvor op af bakke. Flere mål kom der ikke i 1. halvleg.

Lad mig være ærlig og sige, at der blev snakket med store bogstaver i pausen. Vi kunne simpelthen ikke være den indsats bekendt over for os selv. Om det var de store bogstaver eller det drengene sagde til hinanden i rundkredsen inden dommeren fløjtede kampen i gang igen skal jeg ikke kunne sige. Der var ild i øjnene, fart i stængerne og en voldsom tro på tingene i 2. halvleg.

2. halvleg var 2 minutter gammel da Tide dukkede op i Husum feltet, efter oplæg af Zinck, og sparkede rouladen i kassen til 1-1. Et fremragende mål lige efter bogen, hvor det vi rigtig gerne ville, med netop de 2 på toppen, lykkedes glimrende. Nu var vi i gang og gik benhårdt efter det næste mål med fuldbårent pres og masser af fysik. Desværre skete det der ikke måtte ske. 10 minutter efter udligningen smider Husum en lang bold ned bag vores forsvar, hvor deres angriber viste dig hurtigere end vores forsvar. Alene med Palle og bagud 2-1 nu. Her ville man hurtigt kunne tabe hovedet, og dermed kampen. Det skete ikke, for bare 2 minutter senere var señor Tide tilbage på tavlen. Denne gang med et lækkert frispark, der blev curlet op i krogen på fornem vis. 2-2 og vi var stadig som vilde dyr der jagtede næste scoring. Den kom små 9 minutter senere, da Zinck scorede sejrsmålet. Igen en scoring efter bogen med et godt løb i ryggen på forsvaret efterfulgt af en afslutning under keeperen. Vi kunne have valgt at stille os tilbage og forsvare føringen hjem, men vi ville langt hellere blive ved med at stresse Husum og jagte målet, der kunne have lukket kampen. Det kom ikke, men heldigvis fik vi lukket af bagtil i stedet. 3-2 endte kampen i vores favør og vi kunne tage retur med 3 vigtige point og en rigtig god 2. halvleg målt på indstilling og ærgerrighed.

Nu ser vi frem mod weekendens kamp mod det suveræne tophold fra Karlslunde. Vi vil gøre alt for at drille duksene og få flere point på kontoen.