Endnu en 3-0 sejr i Sydbank pokalen 2020
Foto: Iben Bagge

Endnu en 3-0 sejr i Sydbank pokalen 2020

Skrevet af: Christian Jørgensen/Iben Bagge
17. august 2020

For nogle kunne det ligne, at vi har fået 3 skrivebordssejre i pokalen, men dette er ikke tilfældet. 3 er bare antallet af mål vi har scoret i hver af de 3 kampe, der indtil nu er spillet.

Vi er videre i pokalen efter en meget kontrolleret indsats mod Undløse fra serie 2. En på papiret modstander som ikke måtte volde os problemer, men man har et utal af gange oplevet mindre hold skabe store problemer for “favoritten”. Det blev ikke tilfældet denne dejlige sommeraften.

Undløse havde i dagene op til kampen skrevet flere indlæg på deres Facebookside og reklameret for denne kamp som "verdens bedste træningsaften". Det tager vi som et skulderklap fra dem.

Vi kom ud med en seriøs tilgang til kampen, og fik sat os på det hele. Vi spillede med en god portion tålmodighed mod et Undløse mandskab der arbejdede stenhårdt, og leverede hvad som man kunne forvente.

Det var en rigtig fin pokalkamp der endte 3-0 i vores favør. Eneste malurt i bægeret var, at Ralle desværre landede skævt ned på sin skulder, og måtte udgå tidligt i 1. halvleg. Derudover kunne/burde vi have lavet langt flere mål, da der var store chancer til 5-6 mål yderligere. De mål venter forhåbentligt i skuffen til sæsonstart.

Vi ligner efterhånden et hold der er klar til 1. turneringskamp mod Tårnby FF.

Vores mål mod Undløse blev sat ind af: Brøns, Woss & Allan

 

Se billeder fra kampen i galleriet.