Tre mål på 11 minutter giver sejr i Varde

Skrevet af: Malin Bernt Schöps og Nanna Wincentz Ludvig
02. november 2023

Lørdag hentede BSF point for anden weekend i træk, da holdet slog Varde 3-2. Efter at være kommet bagud kort inde i kampen, fik BSF på kort tid vendt kampen og grundlagt sejren.

Malin Bernt Schöps sætter her ord på kampen:

”I kampen mod Varde er vi i de første fem minutter meget pressede, og Varde løser vores pres flot og får spillet sig igennem til flere chancer. Dette indløser da også et mål på et hjørnespark efter to minutter. Efter den dårlige start, får vi orden i vores organisation og strukturerer vores pres i løbet af et par minutter. Pludselig sidder vi på spillet og kommer til en række chancer, og blot to minutter efter Vardes mål udligner vi med et mål scoret af mig. Bolden kommer efter et fint opspil fra Gylling til Vida, som sender mig i dybden på indersiden af deres back.

Vores mange chancer fortsætter og endnu en gang, blot seks minutter efter bolden sidst har ligget i nettet, sparker jeg den ind efter en aflevering fra Drewes. Men 2-1 er ikke nok, og Stolze sætter den flot ind med højrebenet yderligere fem minutter senere. Tre mål på 11 minutter må næsten være vores rekord. Der er stor lettelse og kampgejst af finde efter at have været bagud 1-0 og nu føre 3-1. Efterfølgende kommer vi til mange chancer, blandt andet bliver et rigtigt tonser-mål, som Marika scorer, dømt offside.

Efter halvlegen kommer Varde med ny energi, og momentummet i kampen bølger frem og tilbage mellem os og dem. Vi kæmper bravt og kommer stadig til mange chancer, men ligeledes gør Varde. Efter en lang og hård halvleg formår Varde at sparke den ind over stregen i 85’. Vi står godt organiseret og ender derfor også med at vinde kampen 3-2. En meget fortjent sejr hvor vi viser hvor effektive, vi i sekvenser af kampen kan være.”

BSF og Varde var de eneste hold i aktion i den forgangne weekend, da kampen var flyttet fra weekenden 11./12. november. Derfor har BSF og Varde nu spillet en kamp mere end de andre. BSF bibeholder sjettepladsen og er nu a point med ASA, men har en dårligere målscore. Afstanden til Varde på syvendepladsen er øget til 4 point.

I den kommende weekend er der fuld runde, og BSF tager lørdag 4. november imod B.93 på ”Kunsten”. Der er kickoff kl. 11.