Pointdeling i intens omkamp

Skrevet af: Bo Hansen
13. marts 2022

Efter en lang vinteropstart, stod det igen på point, i en udsat kamp, som DBU havde bestemt skulle spilles om, da vi i efteråret ikke fik lov til at sætte en spiller ind igen, efter Marcus Woss havde fået 2 gule kort. Ifølge reglerne i Sjællandsserien, må holdet med den udviste spiller, godt sætte en ny mand ind efter ti minutter, hvilket kampens dommer afviste.

I optakten til kampen var trænerteamet derfor meget OBS på, at vi ikke skulle bruge tid og energi på andre end os selv og dermed gå ud og vise, hvorfor BSF sluttede efteråret på 1. pladsen i SS (Sjællandsserien). Vi havde dog op til kampen en del skader og sygdom, men kunne stadig stille med et slagkraftigt mandskab.

Selve kampen blev lidt af en fuser og ikke særlig seværdig, da vinden og de mange spilstop var med til, at gøre det utroligt svært for gutterne, dog var tilskuere og det gode vejr med til at gøre kampen utrolig intens.

BSF kom bedst ud til kampen og fik da også chancen for at komme på 1-0, men Reus manglede skarphed og Glostrups målmand lavede en fin redning. Første halvleg sluttede 0-0.

I pausen havde trænerteamet fokus på, at drengene skulle forsætte med det aggressive løb og prøve, at holde bolden mere “på tæppet” og spille hurtigt igennem Glostrups kæder.

2. halvleg startede dog ikke som håbet. Glostrup sætter sig mere på tingene og kunne efter ca. 55 minutter bringe sig på 0-1, efter en for kort tilbagelægning af Marcus Woss, til vores debuterende keeper Kasper Vilfort, som ellers gjorde sit for at friløberen ikke ville give mål. Kampen blev i takt med de mange afbrydelser af “små” frispark, mere og mere overladt til tilfældigheder, men efter en god BSF periode, kunne Emil Tidemand, i det 68. minut, bringe os på 1-1. Et godt sparket frispark, ude fra siden, som strøg hele vejen i det korte hjørne. I overtiden fik BSF frispark, lige ude foran feltet, og alle på den godt besøgte kunststofbane, regnede med at Emil Tidemand ville gøre kunsten efter og bringe os på 2-1. Desværre blev det ikke til mere denne eftermiddag og kampens resultat blev 1-1.

Kampens spiller: Rasmus Brøns 👏