For BSF Fodbold Fitness er uge 40 = Støt Brysterne
Foto: Lene Mæng

BSF Fodbold Fitness og Støt Brysterne

Skrevet af: Lene Mæng
12. oktober 2021

For BSF Fodbold Fitness er uge 40 = Støt Brysterne, og traditionen tro drog 15 skønne kvinder lørdag til I.F. Bytoften for at deltage i Lyserød Lørdag, hvor der er fodboldstævne for fodbold fitness-hold. 

Vores 2 hold spillede sammenlagt 13 indledende kampe med 5 sejre, 7 uafgjorte, et enkelt nederlag og en målscore på 11-4. BSF 1 blev nr. 3 i deres gruppe og BSF 2 blev vandt deres gruppe med et enkelt point. Så var det finaletid for BSF 2, der skulle møde VG Fodbold, som BSF 1 spillede 0-0 med tidligere på dagen. Det resultat ville BSF 2 gerne matche, så finalen endte 0-0, og så var det tid til straffesparkskonkurrence. BSF Fodbold Fitness er meget stolte af at kunne meddele at klubbens pokalsamling nu er blevet en vinderpokal rigere. 
Vores hold består både af spillere, som har tidligere har spillet fodbold og spillere, som aldrig har rørt en fodbold, før de startede hos os, så vi har plads til alle.
Fra uge 43 foregår vores træning i Hedegårdshallen onsdage fra 19-20.30. Er du er kvinde +30, er frisk på at få pulsen i vejret til en træning der kombinerer fodbold og fitness og hvor lattermusklerne også bliver rørt, er du velkommen.
Læs også mere HER og kontakt os evt.