Afslutning U12 piger

Afslutning U12 piger

Skrevet af: Josefine Aulum Høj
21. juni 2021

Lørdag den 19. juni var 30 glade U12 fodbold piger samlet til en hyggelig sæsonafslutning. En varm sommerdag med 30 grader og masser af glade piger, da vi for første gang var samlet til et rent socialt arrangement i meget lang tid.

Pigerne hyggede sig med kongespil, fodbold, dåseskjul og bare at være sammen i flere timer uden strenge restriktioner.

Dagen var også en afslutning på sæsonen 2020/2021, som hos alle andre var præget af corona-nedlukning og restriktioner i vinters, der vanskelig gjorde både træning og fastholdelse af medlemmer.

Der blev også uddelt pokaler til nogle af pigerne – hhv. Årets U12 spiller og fighter for U12-3, U12-2 og U12-1, samt også Årets U12´er. Der udover blev der også delt pokal for Årets Holdkammerat, som var en pris pigerne selv bestemte ved anonym afstemning.

Pigetruppen på årgangen, som tæller både 2009 og 2010 piger, er vokset stødt og roligt gennem corona-tiden. Da holdet gik på juleferie i 2019, altså 2½ mdr. inden Danmark lukkede ned første gang - talte truppen 17 piger.

Siden da er der kommet en del piger til, og selvom nogle piger også er stoppet, så tæller den samlede trup nu 34 piger. Det betyder også at vi i forårssæsonen har haft hele tre hold i turnering. Snart er der sommerferie, og selvom vi håber at se pigerne lidt hen over sommeren for at holde gang i fodboldbenene og det sociale, så venter der nye spædende ting efter sommerferien og i den nye sæson.

Nogle af pigerne, dem fra årgang 2009, rykker op som U13, hvor det for nogle piger vil hedde elite fodbold, og her vil der også komme nye spændende kræfter på trænersiden. Pigerne fra årgang 2010 fortsætter som U12, men her har vi flere piger fra holdet under, som nu gør at vi kan skabe en stærk årgang 2010 på pige siden. På begge hold er der dog altid plads til nye fodboldglade piger, så er man lyst til at prøve at spille fodbold i BSF, så er man velkommen til at kontakte en træner eller leder fra holdet.