TALENTSTÆVNE – STENSBALLE 2022

TALENTSTÆVNE – STENSBALLE 2022

Skrevet af: Bine Elmholdt Gade, Pernille Lemstad Hansen og Josefine Aulum Høj
16. august 2022

BSF’s U12, U13 og U14 hold deltog i denne weekend i årets talentstævne i Stensballe. En turnering hvor de bedste hold fra landet deltager og derfor var der udsigt til nogle tætte kampe og masser af udfordringer for pigerne, her følger holdenes dagbog fra turen.

BSF 2011 pigernes dagbog fra stævnet:

Klokken 13 fredag middag drog pigerne afsted mod det jyske, bilerne var fyldt til bristepunktet med spændte spillere samt en stor forældregruppe, som bakkede op ved stævnet. Fredagstrafik og kø på motorvejen, et par forsinkede biler var ingen hindring, Første kamp skulle spilles 17.40 mod B1908, som blev vundet 2-0.

Lørdagen stod inden frokost på to kampe i bagende sol, en uafgjort og en tabt, En tur til vandet og et par is løftede hurtigt humøret. Heldigvis gik de andre kamp i puljen som de skulle og vi kunne trække os ud som nr. 2 i puljen. kvartfinalen blev spillet lørdag aften med kampstart 20.45. Pigerne spillede nok den bedste kamp i hele turneringen. ALLE kæmpede og der blev spillet rigtig god fodbold. Desværre spillede vi 1-1 og vi måtte ud i straffe, hvor de andre trak det længste strå. Selvfølgelig var pigerne kede af det, de var skuffet og sure, men de havde alt mulig grund til at være stolte. Pigerne sluttede som nummer 7 ud af 16 hold, hvilket må siges af være ganske godt.

Det var en fantastisk tur, med en masse fodbold, grin, sol og godt vejr.

En ny sæson er klar til at starte, pigerne har fået et bedre kendskab til deres nye træner Henrik Mamsen som i den kommende sæson skal stå i spidsen for vores kæmpe årgang, og det er ikke mange U12 hold forundt at have en DBU A-licens uddannet træner 😊

 

BSF 2010 pigernes dagbog fra stævnet:

Vi ankom til stævnet i Stensballe kl. 16:30 i højt humør og til en skyfri himmel og temmelig varmt ☀️

BSF er afsted med 3 hold og vi er samlet blevet indkvarteret i en vuggestue/børnehave - 5 min gå gang fra stævnet. Arrangøren har nok været lidt for optimistiske med pladsen - men vi fik pigernes madras/liggeunderlags Tetris til at gå op på pingvinstuen👌🏼

Kl. 20:10 spillede vi første kamp mod Kolding IF. Alle kæmpede godt - men desværre efter 1. halvleg stod den 2-0 til dem. Ulf fik givet pigerne en rigtig god peptalk og de kom ud til 2. halvleg med gejst. Desværre mod slutningen score Kolding et mål mere - som også bliver kampens resultat 3-0 til dem. Humøret fejler heldigvis ikke noget - vi ser nu frem til første kamp i morgen mod VSK Aarhus kl. 8:50⚽️

Dagens sidste kamp er spillet og nogen piger ser lidt ekstra kampe og hepper på de andre BSF hold, andre er taget tilbage og hygge😊

Vi startede på græs til første kamp 8:50 mod VSK Aarhus. Pigerne spilledede godt - men mødte er stærkere hold - så vi tabte 2-0.

Efter en pause lidt frokost og en masse vand, var vi klar i 30 graders varme til vores 2. kamp mod FA2000. 1. halvleg bød på lækkert spil fra vores BSF-piger og målene tikkede ind 3 stk. blev det til, men desværre også flere småskader. Vi beholdt føringen kampen igennem og resulterede i resultatet 3-0 til BSF💪🏼🤩🎉 Pigerne var lykkelige og så skulle det fejres🥳

Vi skulle spille placeringskamp mod Dalum kl. 17:00. Det var en hård kamp for begge hold - som var brugte efter kampe i løbet af dagen og en masse sol og varme🥵 Men pigerne spillede supergodt - men fik desværre ikke placeret bolden i nettet. Så vi måtte i straffespark 😬 Lærke T var en mur - og så brød vild jubel løs - BSF tog sejren 🇩🇰🎉🤩
Her kommer sidste up date….

Så sidder vi i toget på vejen hjem efter en fantastisk weekend med en masse fodbold, grin, hygge, sol og varme☀️🤩⚽️

Vi spillede dagens første kamp kl. 8:50 mod SIF Q. Desværre tabte vi den 2-4, men en jævnbyrdig kamp og alle kæmpede bravt.

Vores sidste kamp var mod Kolding IF kl. 12:10 - efter 5 sek. smider vores BSF-piger den i Koldings net og så var kampen ligesom i gang🎉 Det var en meget meget varm kamp - på trods af stillestående luft og varme spillede pigerne supergodt. Kampen endte 3-0 til os ⚽️🤩💪🏼

Efter kampen hoppede pigerne i bad, mens vi (Esthers mor og jeg) hoppede i Netto og købte lidt for dem - så vi kunne nå det tidlige tog.

Vi siger tak for lån af alle jeres skønne piger, de er en skøn gruppe piger - dem kan vi alle godt være stolte af🤩

 

BSF 2009 pigernes dagbog fra stævnet:

Fredag den 12. august tog 21 spændte piger afsted fra Ballerup mod Stensballe, hvor weekenden stod på 6 fodboldkampe mod andre U14 hold.

Hen over de sidste måneder har holdet fået tilgang af en del nye piger, samt årgangen har fået ny træner.

Derfor var weekendens stævn en rigtig god mulighed for at få en masse piger i kamp og skabt et socialt bånd mellem alle pigerne og trænerne.

Fredag aften kl. 19.00 blev den første kamp sparket i gang mod FA2000, som var en kamp med mange chancer, som desværre ikke gav så mange mål. Vores målmænd tog en halvleg hver, men havde ikke meget at lave. I sidste ende er det jo slutresultatet ved dommerens sidste fløjt, og den lød på 1-0 til BSF.

Lørdag morgen kl. 8.00 stod pigerne igen klar til startfløjt da IF Lyseng blev budt op til dans. Dette var også kampen med flest mål i ordinære spilletid. BSF pigerne vandt kampen 2-1, som nok godt kunne have været mere målfyldt fra vores piger, men desværre kræver det jo bolden er inden for rammen:), men det ene mål vi fik er til gengæld allerede nu kandidat til årets mål i BSF, da Celina hamrede bolden op i hjørnet direkte fra frispark langt ude fra.

Imens solen sørgede for at varme Stensballe godt op, tog pigerne sig en pause inden næste kamp mod SIF Q skulle spilles kl. 13.00. En varm kamp i bagende sol, som trods flere chancer ikke gav nogle mål af sig og kampen endte derfor 0-0.

Det betød at U14 pigerne dermed vandt pulje 1, og skulle spille kvartfinale kl. 19.00 mod SIF, igen.

Efter lidt timer på langs i skyggen, mødte spændte piger op til endnu en kamp mod SIF. En kamp som skulle blive lige spændende nok, og de fleste var begyndt at forberede sig på at vi skulle i straffesparkskonkurrence. Den bekymring gjorde Flindt heldigvis til skamme, og sparkede bolden ind til 1-0 et par minutter før slutfløjt. Dermed var pigerne videre til semifinale søndag morgen.

Nervøse og en smule trætte blev der kl. 8.50 søndag morgen fløjtet op til kamp mod Dalum. Det var en kamp, som vi nok sagtens kunne have vundet i ordinær spilletid, hvis vi havde fået bolden inden for målrammen. Men det ville den ikke, så vi måtte have den afgjort på straffespark. Og her er det jo ikke altid det bedste hold der vinder. Maya tog kassen, og 5 bliver udvalgt til at sparke - og så må det bære eller briste. Desværre var heldet denne gang på Dalums side, som tog finalekampen mod Kolding. 

BSF fik til gengæld kampen om 3. pladsen mod Brøndby. En VARM og svær kamp, som nok ikke var den kønneste eller bedste kamp, og også den kamp hvor Emma i målet havde mest at lave. Men vi holdt målet tomt, og endnu en gang måtte vi i straffesparkskonkurrence. Det var en nervøs målmand, men stålfast på at lykkes og bestemt også 5 nervøse piger der skulle sparke på skift. Der måtte udover de 5 findes yderligere piger der skulle sparke, men i sidste ende sluttede Emma med at tage en bold, så pigerne kunne juble og fejre at de tog en bronzemedalje med hjem fra stævnet.

Sammenhold har været alt overskyggende i weekenden, på tværs af nye og gamle piger.

Opsamling.

Samlet indtryk fra turen for alle 3 hold er at de sociale relationer på tværs af årgange er blevet styrket, i og med holdene boede så tæt som de gjorde, og pigerne var rigtig gode til at se hinandens kampe – i rigtig BSF ånd. Sammenholdet forsætter nu på Pige Akademiet (Fredags træningen) hvor holdene sammen med resten af årgangene i fællesskab vil træne de tekniske færdigheder.

Klubben sender en stor tak til trænerne samt de forældre som deltog på turen og hjalp til omkring holdene samt takker for opbakningen til de forældre som havde taget turen over for at bakke op om holdene.