”En super start på turneringen”

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
14. august 2022

BSF fik den bedst mulige start den nye sæson med en 3-0-sejr ude over Kolding IF, der er nyt hold i den sjællandske pulje. Catrine Gryholt scorede to gange, mens debutant Sophie Bagger kom på tavlen lige inden slutfløjt.

Mathilde Foged Hansen sætter her ord på kampen:

”Inden søndagens opgør mod Kolding, vidste vi ikke 100 %, hvilket hold vi skulle møde, og hvad vi skulle forvente af kampen. Derfor havde vi meget fokus på den energi og vilje, vi selv skulle have med på banen. Hjemmefra havde vi arbejdet på vores presspil, og hvordan vi skulle lave et simpelt opbygningsspil, hvor vi vidste, der ville være plads bag deres backs til dybe løb.

Vi startede kampen ud med god energi, og vi får hurtigt nogle gode chancer, som vi burde score på, men mislykkedes med. Kolding kommer også med et godt tryk og pasningsspil, og de har to fine chancer i første halvleg, som heldigvis ikke ender i kassen. Efter 37 minutter spiller Buur en bold i dybden til Gryde, som sætter den i kassen, og vi kommer foran 1-0 inden pausen.

I 2. halvleg får vi lidt mere ro på vores spil, og vi står mere kompakt, fordi de ikke har meget spil på siderne. Vi er meget dygtige til at holde vores aftaler, hvilket gør, vi får meget kontrol over kampen. I 65. minut får Smila et gennembrud på siden og stikker en bold i dybden til Gryde, hvor en Kolding-spiller vælter hende i feltet, og vi får straffe, som Gryde scorer på. Lige inden kampen fløjtes af, får Bagger bolden foran mål og sætter den i kassen til 3-0.

Alt i alt havde vi en god dag i Kolding, hvor vi mødte et rigtig fint og stabilt hold. Vi havde god energi på en meget varm dag, lavede få fejl og var villige til at tage de afgørende dybe løb. Det er en super start på turneringen.”

Søndagens kamp mod Kolding var den eneste, der blev spillet i denne weekend i 2. divisions pulje 1, og derfor topper BSF naturligvis tabellen. I næste weekend er der fuld program i puljen, og BSF tager her imod Damsø i Gryden, når førstepladsen skal forsvares. Kampen spilles lørdag. 20. august, kl. 11.