Lokalbraget endte 1-1 efter en tempofyldt kamp

Skrevet af: Christian Jørgensen
27. oktober 2019

Vi var på besøg hos vores naboer fra LSF. Det blev en kamp med masser af fart, og en god portion chancer til begge hold. Vi starter (igen) kampen rigtigt fornuftigt. Vi har fint styr på LSF og får samtidig spillet god fodbold. Alligevel er det LSF, der efter et godt gennembrud, får spillet bolden på tværs af feltet, hvor deres spiller desværre kommer først på læderet og scorer. En lille mavepuster for os efter en dominerende start. Drengene fortjener dog kæmpe ros for måden at tackle scoringen mod os på. Der blev simpelthen “bare” arbejdet videre, og det gav udligningen bare 3 min. senere. Keun spiller Kalle i dybden, der med en præcis hård flad bold, finder Brøns tæt under mål, og så er måltavlen igen helt lige.

Den resterende del af halvlegen bliver der stadig skabt chancer i begge ender. LSF er farlige på deres omstillinger samt over deres venstre side. Vi spiller stadig rigtig fin fodbold på tæppet, kombineret med en masse løb gennem deres bagerste kæde. Generelt en god 1. halvleg, hvor vi viser vi godt kan spille bold mod et godt hold i deres hule.

2. halvleg ender uden scoringer, men bestemt ikke uden chancer eller hårde dueller. Det var 2 hold, der gerne ville vinde. Det var tydeligt i 2. halvleg, hvor der blev skruet en tand op for duellerne, og hvor det pæne spil blev afløst af det lidt mere direkte. Vi ville rigtig gerne have taget alle 3 point. Det var målet inden kampen, og målet gennem samtlige 90 min. Tide havde en gylden mulighed for at lukke opgøret til 2-1 kort før tid, men hans afslutning går snert forbi den ene stolpe. Minuttet efter nærmest havde LSF en kæmpe chance med en afslutning tæt under mål der bliver blokeret.

Alt i alt en topkamp værdig med tempo, fight, og i perioder godt spil. X’et rykker ikke rundt på stillingen i rækken. En kamp der viste os, at vi bestemt er på vej i den “rigtige” retning, og at drengene ved, hvad det kræver, at levere resultater og være med hvor det er sjovt.

Nu ser vi meget frem til at få besøg af rækkens suveræne tophold Roskilde KFUM. Sidste kamp endte 1-1. Det er samtidig også sidste kamp i efteråret, så vi kommer med fuld musik, og går som altid efter alle 3 point. Vi ses på lægterne til et brag af en kamp.