En vaskeægte kvindfolkepræstation
Foto: Steffen Martin Olsen

En vaskeægte kvindfolkepræstation

Skrevet af: Steffen Martin Olsen
20. august 2019

Med hård opstartstræning tirsdag og torsdag - hvor sommerferierusten lige skulle bankes af - og to dejlige oplevelser som boldpiger i Gjensidige Kvindeliga på en uge, skulle U9-pigerne søndag spille MMLiving Sommer Cup hos AB Tårnby – vel og mærke i drengerækken.

DMI og YR lagde op til regn og glidende tacklinger, og der blev hverken sparet på det ene eller det andet!

Efter en lidt uheldig start mod FA2000, som endte 0-2, på mål i første og sidste minut, stod pigerne i anden kamp over for Fremad Amager, der netop havde udraderet Tårnby 7-0.

Et arbejdsraseri af en anden verden, og det bedste fodbold, jeg hidtil har set pigerne spille ved et stævne, gjorde, at de lykkedes at holde Fremad Amager fra fadet og spille 0-0. Et point, der mindede meget mere om en sejr end en uafgjort!

I tredje og fjerde kamp kom den lovede regn så. Og den forvandlede hurtigt drengene til en flok druknede mus, der blot kunne rive sig i deres regnflade vokshår, hver gang de måtte hente bolden i nettet og se BSF-pigerne juble efter en scoring. Pigerne fik således to overbevisende sejre på 2-0 og 4-1 over Tårnby og Kastrup.

En meget flot start på efterårssæsonen. En vaskeægte kvindfolkepræstation, man er lidt stolt over som træner og far.