Opstart for BSF herresenior

Opstart for BSF herresenior

Skrevet af: Presseansvarlig Iben Bagge
14. januar 2024

Lørdag den 13. januar 2024 kl. 11.30 løb 40 spillere på banen til årets første træning. Kong vinter havde desværre gjort sit indtog med en del sengeliggende BSF’ere, nye BSF’ere og prøvespillere til følge (10 stk.). En let træning blev gennemført efterfulgt af opstartsmøde og indtagelse af dejlig smørrebrød leveret af SuperBrugsen Skovlunde.

Et møde hvor hele teamet omkring HS1 blev præsenteret (undtagen den 4. træner, som først kan offentliggøres senere på ugen) ligesom vores 2 nye dygtige trænere på HS2 også blev præsenteret. Vores nye sportschef “Zedler” præsenterede, til store klapsalver, projekt “3F Superliga”, men pointerede også at det vigtigste her og nu bliver at spille et nyt hold sammen, som også efter sommerferien spiller SS.

Truppen bliver udtaget i uge 6 og vil blive præsenteret i uge 7.

Som tidligere omtalt havde vi allerede tilbage i nov/dec 2023 prøvetræningsforløb, som resulterede i tilgang af 4 unge lovende spillere. Lørdag startede prøvetræningsforløb op for yderligere 6 spillere.

Meget mere herom senere.

 

Sponsorer

Er du interesseret i at blive sponsor, uanset om det måtte være storsponsor, kampsponsor eller f.eks. spillersponsor med dit navn eksponeret på en af vores spillere eller en helt anden løsning, og komme med på vores rejse, kontakt da venligst

Sportschef René Zedler på rz@bsfodbold.dk

Eller Team Management:

Iben Bagge på ib@bsfodbold.dk

og

Michael Falcham på mf@bsfodbold.dk