HS1 på besøg hos U8, U10 og U11 drenge
Foto: Iben Bagge

HS1 på besøg hos U8, U10 og U11 drenge

Skrevet af: Iben Bagge
17. april 2024

Mandag var 20 spillere og 5 ledere fra senior 1 på besøg til U8, U10 og U11 drengenes træning, hvilket bragte stor glæde hos både de små og store drenge.

Hos U8 var de delt ud på forskellige stationer og ved den ene station blev der spillet to mod to. En af de små drenge havde bolden og spillede mod Brøns. Og vupti, så fik han lavet tunnel på Brøns, som kvitterede ved at overgive sig og gå ud af døren (han kom dog tilbage). Der blev jublet og grinet af både børn og voksne og jeg er sikker på at knægten, der lavede tunnellen, kommer til at huske den i et stykke tid.

En observant dreng hos U10 spurgte Stampe, hvor gammel han var, og efter han havde fået svaret spurgte han "jamen hvor er så dine skinner"? Tja, det måtte Stampe jo så finde en god forklaring på :)

Da vi (ledere) kom forbi hos U11, som stod i en rundkreds, kunne Zeders grin tydeligt høres. Det tyder derfor på at der også var super god stemning der. I andre grupper blev der spillet en masse god bold og opløftende tilråb kunne høres fra seniorspillerne, hvis en af U11 spillerne f.eks. lige mistede bolden.

Fra vores synspunkt så det ud til, at alle havde en god træning, og vi vil gerne takke for, at vi måtte komme forbi jer. 

I kan se billeder i galleriet.