Sejrsstimen fortsætter

Skrevet af: Flemming "Køge" Petersen
10. oktober 2021

Gryden bød os velkommen med et fantastisk vejr med sol og næsten vindstille.

Det var et opgør mellem top og bund i SS, hvilket begge parter var yderst bevidste omkring. Efter sidste weekends kamp, var der lavet en intern aftale om, at man skulle give den ekstra gas til træning, op til dagens kamp. Vi havde en fornuftig træningsuge, som skulle give os et godt afsæt til kampen mod Lundtofte.

Egentlig spillede vi en fornuftig 1. halvleg og alligevel manglede der koncentration og fokus generelt over hele linjen. Et enkelt skud på stolpen, af Alexander Petersen, var det tætteste vi kom på en scoring i 1. halvleg. Det resulterede i et 0-0 resultat, da dommeren fløjtede til pause.

Vores pausesnak var ikke for sarte sjæle. De store bogstavers lov regerede: Der var simpelthen brug for en bedre indsats og mere energi.

Det var tydeligt at vores pausesnak havde sat nogle tanker i gang hos BSF spillerne. Der blev spillet i et højere tempo, færre berøringer og mere energi. Efter 10 min. var stillingen 2-0 til BSF.

Det første mål kom efter et klumpspil foran Lundtoftes mål. Bolden var kun over mållinjen og vores spillere var nødt til at gøre dommeren opmærksom på scoring. Rasmus Thomsen blev noteret for målet til 1-0.

Målet til 2-0 kom blot minuttet efter, hvor Emil Tidemand sikkert sparkede bolden i netmaskerne efter et forarbejde af Rasmus Brøns.

Der var chancer til 3-4-5 og 6-0, men missionen om at komme tilbage på sporet med mere fodboldspil, energi og holde modstanderen fra at score var realiseret.