Så skulle medaljerne fordeles i slutspillet for sæson 2022/23

Skrevet af: Kasper Moesgaard Christiansen / Daniel Egeberg
17. maj 2023

BSF var allerede sikker på en bronze.

Der var massiv kamera dækning fordi “Spot På Sport” var til stede.

Første kamp var mod hjemmeholdet og de forsvarende og kommende danske mestre fra Aarhus 1. De første 5 minutter lagde Aarhus et massivt pres fra starten af. Men BSF stod godt imod og engang i mellem lavede de fine kontrastød. 11 minutter inde scorede Benjamin fra Aarhus deres første mål, og deres massive pres endte så med at betale sig. Og 20 minutter inde, scorede Aarhus heldigt igen. Denne gang var der Albin der sikrede målet til 2-0, som også var resultatet til pausen.

Efter pausen var det som om BSF var kommet bedre med. Tempoet var højt og Spillet bølgede frem og tilbage. Men Albin trængte igennem BSFs forsvar, og sikrede en 3-0 føring. Mark fra Aarhus scorede målet til 4-0 som også blev slutresultatet.

BSF cheftræner Mikkel roser BSFs præstation efter dagens første kamp og siger følgende: “De har gjort det godt og jeg er stolt af deres indsats. Godt spil hele vejen rundt; specielt taget I betragtning af at holdet prøvede en ny taktik, så var det super god fodbold.”

Så var det blevet tid til den sidste kamp i sæsonen for BSF. Denne gang mødte BSF ligaens nummer 2 fra Aalborg 1.  Efter en meget lige start var det som om Aalborg satte sig mere på spillet, dog formåede BSF at komme til chancer, dog uden at få scoret. Efter 17 minutter tog BSFs cheftræner en VAR challenge fordi han ikke mente at der var 2 mod 1, hvilket gjorde at dommerteamet skulle ud og kigge på VAR-skærmen. Det blev underkendt, fordi dommeren holdte fast i hans 2 mod 1 dom, efter VAR challengen blev der lagt 2 minutter til 1. halvleg og lige inden pausen scscorede Áki fra Aalborg til 1-0.

Efter pausen fortsatte Aalborg med at lægge pres på BSFs mål, men BSF viste i momenter godt spil. Efter 35 minutter var det som om der var lidt stilstand, da begge hold lurepassede på hinanden. Og det mål Aki scorede lige før pausen, blev også kampens resultat.

Efter sæsonens sidste kamp, som også var sidste kamp for Mikkel som cheftræner for BSF, takkede han spillerne for en god sæson. Assistenttrænerens kommentar til sæsonens sidste kamp: “Vi sad på kampen det meste af tiden, men fik bare ikke chancerne.”

Og nu manglede kun medaljeoverrækkelsen. Medaljerne fordelte sig sådan at Aarhus 1 tog DM guldet og Aalborg 1 fik sølv. Og BSF fik bronze.

Vi kommer stærkt igen næste sæson. Forhåbentlig kan I også følge med på Powerchair Football Danmarks YouTube kanal i næste sæson.

"Vi ses til næste sæson" hilsen spillerne i BSF Powerchair Football.