Slutter sæsonen med smalt nederlag

25. juni 2024

BSF var både foran 1-0 og på 2-2 undervejs i forårets sidste kamp i 1. divisions slutspil, men fik desværre ikke point, da holdet tabte 2-3 til gæsterne fra Solrød.

Sidste lørdag skulle 1. divisions slutspil rundes af. Selv om det på forhånd var afgjort, at det var sidste kamp i 1. division i denne omgang, var spillerne indstillet på at gøre en god figur og forhåbentlig få forårets første sejr i kampen mod Solrød.

Begge hold viste initiativ fra start, og BSF kom også frem til flere afslutninger i kampens indledning. Selv om Solrød også spillede sig frem til chancer, var det BSF, der efter små 20 minutter bragte sig foran. Katja Larsen blev spillet i dybden, mens Emilie Stolzenbach fulgte med. ”Stolze” blev spillet fri takket være en aflevering til Sofie Rosell først, og hun kunne derefter afslutte uden for keeperens rækkevidde.

Otte minutter senere var Katja Larsen tæt på at gøre det til 2-0, men hendes skud udefra ramte sammenføjningen og gik ud til målspark.

I stedet blev det Solrød, der scorede kampens næste mål. På en omstilling små ti minutter før pausen holdt Frede Midtgaard sig akkurat onside og kunne fortsætte ned mod målet og udligne til 1-1.

To mål var ikke nok

Frede Midtgaard var på spil igen i anden halvleg. Mindre end ti minutter efter pausen fik hun fat i en bold, som var sparket væk, og bragte i stedet Solrød på 2-1 på et velplaceret skud, der havde den helt rigtige bane til at snige sig ind i netmaskerne.

Det var småt med BSF-chancer i starten af anden halvleg, men efter 20 minutter lykkedes det Marika Svensson at snyde offside-linjen, på samme måde som Solrød havde gjort det inden pausen. Katja Larsen fik opsnappet en upræcis Solrød-aflevering, som hun sendte videre til Marika, der udlignede til 2-2.

I minutterne efter havde Solrød to svage afslutninger, som Lærke Rasmussen greb sikkert. Men ved det tredje forsøg snød Frede Midtgaard en forsvarsspiller og afsluttede uden for Lærkes rækkevidde og bragte dermed gæsterne hurtigt foran igen.

Med 20 minutter tilbage havde BSF tid til at jagte – i første omgang – udligningen, men jagten var forgæves. Det bedste forsøg var et langskudsforsøg, som Katja Larsen sparkede over målet.

Mens to mål flere gange i sæsonen ville være nok til enten 1 eller 3 point i BSF’s kampe, var de det ikke denne gang, og BSF sluttede sæsonen af med et knebent nederlag.

I de øvrige kampe cementerede Varde sig som vindere af slutspillet med deres 2-1-sejr over ASA, mens Sundby missede top-4 efter et 2-4-nederlag til Varde. Slutstillingen blev derfor Vildbjerg på førstepladsen med 24 point, efterfulgt af Varde der tilbageerobrede andenpladsen i sidste runde og endte på 19 point. ASA endte på tredjepladsen med 18 point, mens Solrød afrundende top-4 med 13 point og en målscore på -5. Sundby slutter ligeledes på 13 point, men med en målscore på -6 må de nøjes med femtepladsen. BSF sluttede desværre på sjettepladsen med blot 1 point.

Det bliver således Sundby, der følger med BSF ned i 2. division, når den nye sæson starter til august.