Storsejrer hjemme mod Fremad Amager

04. oktober 2021

Der var tydelig klasseforskel, da BSF tog imod bundproppen Fremad Amager i 2. division. 6-0 stod der på måltavlen, da kampen blev fløjtet af, men spillet og chancerne viste at sejren kunne have været endnu større.

BSF havde fra start den bedste kontrol med bolden, men når der forsøgtes at blive stukket af på en kontra, dukkede faldt muligheden for offside.

Efter ti minutter lykkedes timingen, og Sille Lønstrup stak af og scorede til 1-0, og blot seks minutter senere blev føringen fordoblet, da Emilie Stolzenbach kunne lægge den ind til 2-0. Det var også tæt på 3-0 minuttet efter, men Sofia Weatheralls forsøg ramte overlæggeren og blev clearet.

Fremad Amager, der blot har et point efter seks kampe, spillede sig længe ikke frem til noget stort, og deres første mulighed kom på et hjørnespark, hvor Emma Gylling hamrede bolden lagt væk, inden gæsterne kom i nærheden af at kunne afslutte.

Med de mange chancer til BSF var endnu et mål uundgåeligt, og det kom efter 24 minutter efter et hjørnespark, hvor Sille Lønstrip efter klumpspil fik den over stregen.

Chancerne blev ved med at stå i kø og gav afslutningsmuligheder til flere af spillerne, inden Emilie Stolzenbach endnu en gang kom på tavlen, denne gang gjorde hun det til 4-0 kort inden pausen.

Tenniscifre på en time

Anden halvleg startede med fuld fart. Efter Fremad Amager havde et kort angreb, var BSF klar til at presse igen, og blot tre minutter inde i halvlegen blev Sille Lønstrup fældet på vej ud af feltet og tilkendt straffe. Sofia Weatherall sparkede, men Pernille Cruddis i målet gik til den rigtige sidde og vippet den så langt ud, at der ikke var mulighed for at score på riposten.

Små ti minutter senere kom Sofia Weatherall alligevel på tavlen. I et parløb med Sille Lønstrup, der slog indlægget lagde hun den ind til 5-0. Og efter en times spil viste måltavlen tenniscifre, da Emilie Stolzenbach fuldendte sit hattrick efter at have modtaget en stikning fra Sophia Nordby.

Mens første halvleg havde været en ensidig affære, spillede Fremad Amager en større rolle efter pausen. Chancerne, de spillede sig frem til, var få, men når de farlige kom, var Amanda Brunholt klar i målet og fik også vist et par gode refleksredninger, der sikrede hende et clean sheet.

BSF fortsatte med at presse på for endnu scoring, men da Charlotte Skoven udgik fem minutter før tid med en skadet skulder, måtte holdet spille resten af tiden i undertal. Derfor blev fokus ændret til at hulle nullet, og med roligt og kontrolleret boldspil lykkedes det.

"Vi skaber mere, end vi plejer"

Der var naturligvis god stemning efter kampen, hvor hattrickskytten Emilie Stolzenbach var glad for sin og holdkammeraternes indsats både oppe foran og nede bagved.

”Vi får sat nogle gode kombinationer sammen og kommer til mange chancer. Statistikken sagde vist 13 chancer og gennembrud i første halvleg alene, hvilket er meget mere, end hvad vi normalt producerer. Og samtidig med at vi scorer fire mål, så holder vi nullet, og det er rigtig positivt,” sagde hun efter kampen.

Det hele kører godt, måske endda næsten for godt, for selv om sejren aldrig kom i fare, så gav ivrighed bedre plads til gæsterne efter pausen.

”I anden halvleg skyder vi mere nogle lange bolde, fordi vi har opdaget, hvor nemt det er at bryde igennem, og så vi bliver ivrige efter at blive ved med at gøre det. Netop fordi vi bliver ivrige og spiller losse-bold frem for at lave vores kombinationer og stikninger fra første halvleg, bliver der bedre plads til dem.”

Selv om spillet ikke var så disciplineret i anden halvleg, lykkedes det som bekendt at score to mål alligevel. Blandt andet fuldførte ’Stolze’ sig hattrick:

”Det var megafedt. Det var mit første hattrick for holdet. Tidligere har højst scoret to i en kamp, så jeg er superglad for at det lykkedes,” slutter hun med et stort smil.

Med sejren holder BSF fast i toppen af tabellen med 13 point, og kun Østerbro er over med et point mere efter deres 3-3 mod Solrød. På tredje- og fjerdepladsen er Solrød og Allerød, der hver har 11 point. Næste kamp er et ægte topopgør, når BSF drager til Østerbros kunstgræs. Kampen spilles lørdag 9. oktober, kl. 12.00.