Flot sejr i 2. divisions første kamp

16. august 2021

Ballerup-Skovlunde hentede en velfortjent 3-1-sejr over Østerbro efter en god indsats i sæsonåbneren i 2. division.

Møderne med Østerbro har ofte givet spændende og tætte kampe, men det var tydeligt at BSF lagde bedst fra start med gode opspil og afslutninger. Det bar hurtigt frugt, og efter blot seks minutter udspillede Sille Lønstrup gæsternes målmand og lagde den ind til 1-0.

Østerbro fandt sig bedre til rette i kampen, men deres afslutninger var længe mest af alt optimistiske, mens BSF dog fik lidt længere mellem afslutningerne.

Der var generelt mange fejlafleveringer og stjålne bolde, og derfor var det ikke unaturligt, at det næste mål måtte falde efter en standardsituation. BSF fik tilkæmpet hjørnespark efter 34 minutters spil, og Pernille Larsen lagde til rette for Tanya Arngrimsen, der scorede til 2-0.

Holdt fokus efter chokstart

Med målet til 2-0 genvandt BSF en del af deres samspil, men det gik alligevel galt kort efter pausen, hvor Østerbros Anne-Sophie Svartstein fik reduceret til 1-2. Det rykkede lidt ved magtbalancen, men tippede den ikke over, og BSF blev ved med at presse på, og få minutter senere var Caroline Jacobsen tæt på ad to omgange at øge føringen.

Der skulle gå næsten 20 minutter før den næste store chance til BSF, og denne gang var der gevinst. Tanya Arngrimsen lagde den med et flot langskud op i hjørnet og kunne kalde sig dobbelt målscorer. Da hun kort efter blev udskiftet, var det til klapsalver fra de fremmødte på tribunen.

Efter målet var der igen mere tro på tingene på banen, og chancerne blev flere, mens Østerbro blev holdt fra fadet i den anden ende.

Hen mod slutningen af kampen kom en re-debutant på banen. Emilie Larsen, der tidligere har været en del af truppen, var tilbage i den røde trøje og gjorde god figur i de sidste minutter i en allerede afgjort kamp.

Giver masser af selvtillid

Med to sejre ud af to mulige på fire dage er der lagt godt fra land i den nye sæson. Stemningen var derfor også høj blandt spillerne efter kampen.

”Det er dejligt at komme i gang igen og spille om point. I dag møder vi et godt hold, men jeg synes, vi viser, at vi er bedre end dem. Det giver os masser af selvtillid, som vi skal tage med videre. Vi skal holde fast i at turde spille bolden, tro på hinanden og løbe på hinanden,” fortalte Tanya Arngrimsen.

Hun spillede anden halvleg i midtugens pokalsejr over FB og havde denne gang fået chancen fra start, og hun var naturligvis meget tilfreds med sin egen indsats.

”Det er min første kamp i divisionen efter, jeg er tilbage i klubben, så at starte inde og score to mål kunne ikke være bedre, når vi samtidig vinder,” sagde hun efter kampen.

Der er foreløbigt kun spillet to kampe i 2. divisions pulje 1. I den anden vandt Solrød med 6-0 over oprykkerne fra Fremad Amager, og BSF ligger derfor næstbedst blandt puljens syv hold.

Næste kamp er mod netop Fremad Amager, der ligger græs til opgøret, som spilles lørdag 21. august kl. 10.00 på Sundby Idrætspark.